09:00 - 17:00

San Luis, villa i middelhavsstil med 800m2 tomt og privat basseng

Ref: 4-CH-Z492
SOLGT
184m2 <800m2 3 2 Toalett 1 Privat basseng Lukket garasje

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 184m2
Tomt: 800m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: E
Byggeår: 1988
Solretning : Sør
IBI: 543 €

Karakteristikk

Bod
Vaskerom
Innglasset terrasse
Takterrasse
Gulvvarme
Downlights
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Legevakt
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Utsikt over bassengområdet
Peis
Frukttrær

Beskrivelse

Spektakulær frittstående villa bygget på en 800m2 tomt med komforten av å ha alt på en flate, den har 3 soverom, 2 bad begge med gulvvarme og renovert (1 av dem en suite), kjøkkenet er renovert og utstyrt med hvitevarer, stor stue-spisestue med peis og utgang til en innglasset terrasse, et sted med mye lys og utstyrt med klimaanlegg for å kunne nyte denne koselige plassen både sommer og vinter. I tillegg til 2 terrasser og dens store tomt, alt flislagt med hagearealer som omkranser hele huset, alt meget godt vedlikeholdt, finner vi også et privat basseng hvor du kan nyte varme sommerdager. Det er også et eget vaskerom med toalett og lagringsplass, og en lukket garasje med mulighet for parkering av flere biler på tomten. Huset er i utmerket stand, og meget godt vedlikeholdt. Ved å ha alle orienteringer vil du kunne nyte solen hele året. Denne boligen selges delvis møblert, med hvitevarer!!!!

Denne vakre villaen ligger i San Luis urbanisasjon, kort avstand fra sentrum av Torrevieja og strender, nær sykkelsti for å nyte hyggelige sykkel/spaserturer langs naturlandskapet, en privilegert plass for ro og nærhet til alle tjenestene i området, slik som kjøpesentre, supermarkeder, restauranter, helsesentre, kirker, etc.

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 301.285 GBP
  • Russiske rubel: 301.285 RUB
  • Sveitsiske Franc: 338.286 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.687.719 CNY
  • US Dollar: 371.057 USD
  • Svenske kroner: 4.048.924 SEK
  • Norske kroner : 4.089.757 NOK

Suma/IBI

543 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15