Villa · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Pueblo

Ref: R-29660
155m2 <420m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 155m2
Tomt: 420m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Terrace: 40 Msq.
Beach: 2000 Meters
Useable Build Space: 125 Msq.

Beskrivelse

NYBYGD VILLA I SAN PEDRO DEL PINATAR En eksklusiv nybygg-villa i San Pedro del Pinatar. Luksusvilla som optimaliserer plassen maksimalt ved å forbedre hvert av rommene. Det utvendige: Det hele begynner med hagen, som ligger ved siden av stuen. Den er delt inn i en veranda og en hage hvor et privat basseng ønsker deg velkommen. Verandaen blir midtpunktet i ditt nye liv og gir deg lyst til å bli hjemme. Vi snakker om et rom som er fullstendig orientert og designet for avslapning og ro. Interiøret: Når du går inn gjennom det store vinduet som skiller verandaen og interiøret, finner du hovedrommet: en stue, spisestue og kjøkken som utnytter det naturlige lyset fra de store vinduene på en perfekt måte. Det er et åpent rom som kombinerer komfort og eleganse uten å forsømme funksjonaliteten som alle ønsker seg i et hjem. Stuen forbinder eksteriøret med interiøret med store, innglassede områder som gjør at du alltid har utsikt til verandaen. Vi vet at hvileområdet er en viktig del av ethvert hjem, og når vi går ovenpå, finner vi samvittighetsfullt utformede rom som hovedsoverommet, som har eget bad og omkledningsrom. Resten av rommene er utstyrt med kryssventilasjon og garderobeskap. San Pedro del Pinatars privilegerte beliggenhet ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de som er interessert i seiling og vannsport, og tilbyr marinaer og seilklubber, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker trygg sol, sjø og sand. San Pedro del Pinatar har et veletablert lokalsamfunn og tilbyr et utmerket utvalg av aktiviteter, inkludert overbygd svømmebasseng og idrettsanlegg, i tillegg til et helårsprogram med sosiale aktiviteter i det behagelige vinterværet. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, og det rolige vannet i Mar Menor har bidratt til veksten av Lo Pagán, som i dag har alle slags fasiliteter. I tillegg har det en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra handelssenteret Dos Mares. Flyplassen i Murcia/Corvera ligger 30 minutter unna, mens flyplassen i Alicante ligger en times kjøring unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 498.976 GBP
  • Russiske rubel: 498.976 RUB
  • Sveitsiske Franc: 560.255 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.451.294 CNY
  • US Dollar: 614.530 USD
  • Svenske kroner: 6.705.667 SEK
  • Norske kroner : 6.773.293 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B