09:00 - 17:00

Altozano, koselig rekkehus med fellesbasseng, kun 600 meter til stranden

Ref: 4-B-Z930
SOLGT
70m2 3 1 Toalett 1 Felles basseng På felles område

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 1
Bygget: 70m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2001
Solretning : Sør
Terrasse: 30 m2
Sameiekostnader: 400 €
IBI: 262 €

Karakteristikk

Takterrasse
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Felles basseng
Legevakt
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Kyst
Møblert
Bod
Innglasset terrasse

Beskrivelse

Upåklagelig og koselig rekkehus over to etasjer i tillegg til takterrasse, alt forbundet med en innendørs trapp. I første etasje har vi et åpent kjøkken i amerikansk stil utstyrt med hvitevarer. Fra kjøkkenet er det en utgang til en innglasset terrasse, som kan brukes som spisestue eller ekstra stue. I første etasje finner vi også 1 toalett, en koselig stue-spisestue med utgang til en veranda/ innglasset terrasse som du kan åpne opp helt, i tillegg til sin inngangspartiet til huset. I andre etasje finner vi 2 soverom og et komplett bad med dusj. Fra hovedsoverommet, som også har balkong, kan vi gå opp til takterrassen hvor du finner det tredje soverommet.

Takket være sin sørlige orientering, er det en veldig lys og solrik bolig, hvor du kan nyte sommer- eller vinterferien. Boligen selges møblert og med hvitevarer!!!!!!

På den andre siden av motorveien N-332 fra Guardamar del Segura og på vei til Torrevieja ligger "Altozano", et boligkompleks som består av et svømmebasseng og fellesparkering til bruk og glede for innbyggerne, omgitt av natur bare 600 meter fra stranden, inkludert Playa del Moncayo, en av de beste strendene i Guardamar, tildelt det blå flagget for kvaliteten på vannet, tjenester og fasiliteter. Svært nær det urbane sentrum av La Mata og mer eller mindre 3 km fra det urbane sentrum av Guardamar. I omgivelsene kan du finne restauranter, servicebutikker, camping, turstier med arkeologiske rester av "Torre del Diseño" og en gammel romersk villa samt Laguna Salada de la Mata, et paradis for fugler.

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 117.556 GBP
  • Russiske rubel: 117.556 RUB
  • Sveitsiske Franc: 132.898 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.080.419 CNY
  • US Dollar: 148.897 USD
  • Svenske kroner: 1.569.769 SEK
  • Norske kroner : 1.596.554 NOK

Suma/IBI

262 €

400 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15