09:00 - 17:00

Palm Beach III, innholdsrik moderne som-ny frittstående villa, med privat oppvarmet basseng og parkering på tomten

Ref: 4-CH-Z489
SOLGT
118m2 <255m2 4 3 Toalett 1 Privat basseng På egen tomt
549.000€ 459.000€
Kontakt meg om prisrendring

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 3
Bygget: 118m2
Tomt: 255m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 4
Energisertifisering: B
Byggeår: 2018
Solretning : Sør
IBI: 524 €

Karakteristikk

Alarm
Bod
Kjeller
Takterrasse
Markise
Motoriserte persienner
Hjørne
Downlights
Sikkerhetsdør
Integrert klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Grill
Åpen utsikt
Havutsikt
Utsikt over bassengområdet

Beskrivelse

Imponerende frittliggende villa i moderne design, bygget i kvalitetsmaterialer og fin utføring. Består av kjeller, første etasje, annen etasje forbundet med en intern trapp og takterrasse. Den består av 4 soverom, ett i kjelleren, et i første etasje (med en-suite bad), gjestetoalett og ytterligere to soverom i annen etasje og ytterligere ett bad. Åpen kjøkkenløsning i amerikansk stil fullt utstyrt med hvitevarer, med tilgang til hagen stor stue -spisestue med gulv-til-tak vinduer, med skyvedører som gjør dette rommet til et koselig sted med mye naturlig lys. Stuen har direkte tilgang til hagen og det deilige private oppvarmede bassenget. 

I kjelleren har vi i tillegg 1 soverom og 1 bad en praktisk koselig kjellerstue/oppholdsrom /stue-spisestue som er spesielt egnet for familiesammenkomster eller vennesamling. I tillegg har boligen en stor takterrasse der du kan nyte middelhavssolen og havutsikten. Denne spektakulære boligen består av en 255m2 velutnyttet tomt med privat basseng, plass til å parkere bilen på tomten med garasje-med portåpner, utekjøkken/sommerkjøkken med innebygd grill beskyttet av en aluminiums pergola med markiser. 

Alt dette gjør denne eiendommen til et perfekt sted med alle bekvemmeligheter både for å bo hele året eller som sekundærbolig til langtidsferie og familiested. Selges med møbler og hvitevarer inkludert samt klimaanlegg i kanaler. 

Denne villaen ligger i "PALM BEACH III", et boligkompleks som består av 32 uavhengige villaer med moderne design som ligger i Lomas de Cabo Roig - Orihuela Costa ved furuskogen Dehesa de Campoamor, og er et rolig område, men samtidig med alle fasiliteter og komfort du måtte trenge i lokalt senter innen gangavstand . Bare 5 minutter med bil ligger kjøpesenteret La Zenia Boulevard hvor du finner alt du trenger samt alle tjenester i området. I samme avstand ligger en av de vakreste strendene på Costa Blanca. Og hvis du ønsker å rømme til byen Alicante, kan du være der på bare 45  minutter og benytte bekvemmeligheten som forbinder deg med andre destinasjoner takket være den internasjonale flyplassen, AVE-togstasjonen og busstasjonen i Alicante.

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 391.256 GBP
  • Russiske rubel: 391.256 RUB
  • Sveitsiske Franc: 455.512 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.604.160 CNY
  • US Dollar: 497.556 USD
  • Svenske kroner: 5.323.941 SEK
  • Norske kroner : 5.276.343 NOK

Suma/IBI

524 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B
15