09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Torre Pacheco · Roldán

Ref: R-99686
199m2 <385m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 199m2
Tomt: 385m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Beach: 15000 Meters
Terrace: 106 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 160 Msq.
Number of Parking Spaces: 2
Location: Coastal, Rural

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER I ROLDAN Moderne Nybyggede villaer i Roldan , Torre Pacheco Villaer på 199 m² bygget på tomter på 385 m², 438 m² og 490 m². Villaene har 3 soverom; to av dem med komplett bad. Kjøkkenet er innredet med materialer av topp kvalitet som skal velges av eieren, inkludert elektriske apparater, etter et åpent konsept med spisestuen omgitt av store vinduer som gir hele dagen et behagelig lys og direkte tilgang til bassenget og private hageområder helt ferdig. Klimaanlegg (varmt / kaldt) med kanaler inkludert. Ved å ta vare på de minste detaljene i finishen, bruke materialer av høyeste kvalitet, personlig design og luksus uten å glemme maksimal komfort, oppnår vi glede av hjemmene både om sommeren og i den milde vinteren, noe som gjør dem beboelige hele året. Garasje med plass til 1 bil og i tillegg en utvendig parkeringsplass for en annen bil, med egen inngang. Villaer som ligger i nærheten av de beste golfbanene i Torre Pacheco kommune. Dette distriktet har alle de tjenestene som et sted å bo må ha: supermarkeder, skoler, legesentre, sportssentre, apotek osv. Blant disse skolene er King's College British School of Murcia, som ligger bare 8 minutters kjøring fra boligområdet vårt. Det er den eneste internasjonale skolen i området som er inspisert av et eksternt organ akkreditert av det britiske utdanningsdepartementet for inspeksjon av britiske skoler i utlandet. For ikke å glemme nærheten til motorveien RM-19, som forbinder boligområdet med Murcia, som ligger 30 minutter unna, og Corvera lufthavn (Murcia), som ligger 20 minutter unna. Alicante flyplass ligger 1 time unna. Til Cartagena tar det 25 minutter med bil. Det er også flere shoppingområder i nærheten, kjøpesenteret Dos Mares i San Javier ligger 15 minutters kjøring unna, og Espacio Mediterraneo i Cartagena ligger 22 minutter unna. Avstanden til nærmeste strand, som ligger ved Mar Menor i Los Alcazares, er 18 km, noe som tilsvarer 19 minutter med bil.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 852.566 GBP
  • Russiske rubel: 852.566 RUB
  • Sveitsiske Franc: 980.573 CHF
  • Kinesiske yuan: 7.797.815 CNY
  • US Dollar: 1.078.978 USD
  • Svenske kroner: 11.596.725 SEK
  • Norske kroner : 11.574.835 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B