La Zenia, spektakulær, luksuriøs uavhengig villa, 50 meter fra "Playa de la Zenia", et paradis i Orihuela Costa

Ref: 4-CH-Z487
SOLGT
345m2 <500m2 6 5 Privat basseng Lukket garasje

Nøkkelinformasjon

Soverom: 6
Baderom: 5
Bygget: 345m2
Tomt: 500m2
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Energisertifisering: D
Byggeår: 1994
Solretning : Sør
IBI: 834 €

Karakteristikk

Kjøpesentre
Åpen utsikt
Havutsikt
Golfområde
Kyst
Utvendig belysning
Frukttrær
Møblert
Bod
Takterrasse
Markise
Motoriserte persienner
Sikkerhetsdør
Integrert klimaanlegg
Hage
Lys

Beskrivelse

Unik mulighet!

Spektakulær MEGET STRANDNÆR frittstående villa nylig renovert innvendig, i  moderne stil,som har beholdt den sjarmerende Middelhavsstilen og essensen. Her er det ikke spart på materialene og det er benyttet førsteklasses materialer.
Doble klimavinduer, marmorgulv, integrert klimaanlegg varme/kulde i hele huset, elektriske motorer i persienner, noe som gjør denne villaen til en fantastisk drømmebolig! Bygget på en 500 m2 tomt bare 50 meter fra stranden i La Zenia, finner vi denne vakre tradisjonelle Middelhavsvillaen med bruksflate på 345 meter, fordelt over 2 etasjer pluss takterrasse, alle etasjene forbundet med en innvendig trapp. I første / hovedetasjen finner vi en stor romslig gang hvor du møter den staselige trappen , videre har du 2 svært generøse stuer, spisestue, åpen lekker kjøkkenløsning med øy fullt utstyrt med førsteklasses hvitevarer, et romslig bad og et praktisk vaskerom med alle bekvemmeligheter.  Og her er rosinen i pølsa: den nydelige store terrassen som er tilgjengelig fra stuen med frontal utsikt over havet og La Zenia stranden, en "virkelig perle" kun 50 meter unna.
I andre etasje har vi 3 store soverom, ett familierom med plass til barn, baby og foreldre i samme rom, hovedsoverommet har videre en-suite bad og og utgang til terrasse med fantastisk utsikt over havet og stranden.
I tillegg har du 2 andre komplette  baderom i samme etasje. Nøkkelordene for å definere denne villaen er romslighet og utsøkt god smak.  Hvis vi fortsetter turen, må vi nå opp til helt øverste etasje hvor vi finner en flott terrasse/solarium hvor du får inntrykk av å kunne ta på sjøen med fingertuppene, uten å ha ord for å beskrive den vakre utsikten, IMPONERENDE!!!!!!!! 

Og - som om ikke alt dette var nok:
I sokkeletasjen finner vi ytterligere en leilighet, med  egen direkte inngang fra gaten. Den har 2 soverom, 1 bad, stue-spisestue, utstyrt kjøkken, vaskerom og du finner også en lukket garasje i denne etasjen.

Villaen er omgitt av hageområder hvor vi finner det vakre private bassenget. Huset har utsikt over to gater, med adkomst fra begge gater og har gode solforhold. Hvis du ønsker å bo 50 meter unna stranden med vakker utsikt, i en bolig skapt med god smak, for komforten til sine eiere og besøkende, er dette ditt hjem! Selges fullt møblert og med hvitevarer!!!!!

I tillegg til å være ett skritt unna stranden, ligger dette huset i et av de beste områdene i Orihuela Costa, "La Zenia" nær C.C. Zenia Boulevard hvor du kan nyte fritiden din i fritidsområder, forskjellige restauranter, kafeteria, butikker, supermarked, apotek, kasino, i tillegg til alle tjenestene som tilbys i området som banker, postkontor, supermarkeder, turområder på kanten av havet, utsiktspunkter, ect.Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.238.648 GBP
  • Russiske rubel: 1.238.648 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.408.820 CHF
  • Kinesiske yuan: 11.178.630 CNY
  • US Dollar: 1.544.540 USD
  • Svenske kroner: 16.776.355 SEK
  • Norske kroner : 16.801.150 NOK

Suma/IBI

834 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: D
15