Villa · Nybygg ALMERIA · San Juan de los Terreros

Ref: R-24039
98m2 <292m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 98m2
Tomt: 292m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 500 Meters
Useable Build Space: 98 Msq.
Terrace: 291 Msq.
Hage

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER SAN JUAN DE LOS TERREROS, ALMERIA 26 nybygg Moderne villaer i første etasje med solarium og privat svømmebasseng, 2 og 3 soverom, 500 meter fra strendene. Midt i hjertet, med god tilgang til alle daglige tjenester, som restauranter, barer med utsøkt gastronomi, utdanningssentre, idrettsanlegg, supermarkeder, butikker og kjøpesenter 10 minutter unna med bil. Villaene ligger 60 minutter fra Corvera internasjonale lufthavn og 60 minutter fra Almeria internasjonale lufthavn. Prosjektet vil bli utviklet på en høytliggende tomt med fantastisk utsikt over grønne områder, bare 500 meter fra stranden og i nærheten av svært attraktive turistattraksjoner som vår Geode, dekket av enorme krystaller av selenitt, en gjennomsiktig eller gjennomskinnelig variant av gips, den største i verden som kan besøkes. Golfbaner: Aguilón Golf på 5′ kjøretur fra anlegget og Golf San Juan på 3′ kjøretur. Inkludert i prisen: Privat svømmebasseng med belysning og utedusj. Solarium utstyrt med sommerkjøkken. Anlagt hageområde med kunstgress og flislagt i henhold til plan. Vaskerom under trappen med utgang til solarium. Innvendig og utvendig LED-belysning. TV-punkter i alle rom og på verandaen. Elektriske persienner på soverommene. Porttelefon. Sanitærinnredning, speil med LED og fastmontert skjerm. Innebygde garderobeskap med skuffer og mezzanin. Kjøkken med benkeplate og front i Silestone, elektriske apparater (vaskemaskin, stekeovn, keramisk komfyr, avtrekksvifte, oppvaskmaskin, kjøleskap og luftvarmer). Skyvevinduer med høy sikkerhet og dobbeltkammer. Forhåndsinstallasjon av AC-kanaler med returgitter. Forhåndsinstallasjon av solcellepaneler. Parkeringsplass med kunstgress og parkeringsplass inne på tomten. Forhåndsinstallasjon av motor for parkeringsdør. Perimetervegg med enkelt torsjonsgjerde og kunstig hekk. Byens gass. San Juan de los Terreros i Andalucía er en drømmeaktig kystdestinasjon. Det krystallklare vannet inviterer deg til å slappe av under solen og nyte havets ro. Livsstilen i denne sjarmerende byen er rolig og avslappet, og det langsomme tempoet gjør at du kan nyte den naturlige skjønnheten og den rike kulturen i regionen. Med et stort utvalg av restauranter, barer og utendørsaktiviteter er San Juan de los Terreros det perfekte stedet å nyte livet ved havet.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 415.572 GBP
  • Russiske rubel: 415.572 RUB
  • Sveitsiske Franc: 477.968 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.800.945 CNY
  • US Dollar: 525.934 USD
  • Svenske kroner: 5.652.675 SEK
  • Norske kroner : 5.642.005 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B