09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Los Montesinos · La herrada

Ref: R-89594
108m2 <405m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 108m2
Tomt: 405m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Beach: 9000 Meters
Useable Build Space: 100 Msq.
Location: Coastal, Rural
Terrace: 54 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER I LOS MONTESINOS Nytt byggeprosjekt i La Herrada (Los Montesinos), med en privilegert beliggenhet nær de beste strendene i Guardamar og med alle fasiliteter som tilbys av en stor kommune som Los Montesinos. Dette prosjektet har 32 villaer, noen tomannsboliger i 2 etasjer og andre uavhengige i en etasje, som leveres med det beste utstyret, inkludert solarium, badeskjermer, hage ferdig med kunstgress av beste kvalitet, dekorative hageelementer og forhåndsinstallasjon for solcellepaneler, stikkontakt og dørmotor for kjøretøy. Villaen har 3 soverom, 3 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, terrasse.Den typiske landsbyen Los Montesinos ligger strategisk plassert 10 minutters kjøretur fra strendene og fritiden i Torrevieja (med alle tjenestene til en storby: teater, 2 sykehus, internasjonale skoler, etc.), flere golfbaner og med enkel tilgang til motorveien A7 for å nå Alicante flyplass på 20 minutter. I urbaniseringen er det supermarkeder og barer for den daglige servicen, og det er et landlig og rolig miljø. Klimaet i dette området garanterer 300 soldager i året med en gjennomsnittstemperatur på 20 ºC, noe som sammen med den rike gastronomien og det kulturelle og sportslige tilbudet i omgivelsene gjør dette området til et ideelt sted å etablere et andre feriehus eller et rolig sted å bo permanent.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 453.274 GBP
  • Russiske rubel: 453.274 RUB
  • Sveitsiske Franc: 521.330 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.145.773 CNY
  • US Dollar: 573.648 USD
  • Svenske kroner: 6.165.495 SEK
  • Norske kroner : 6.153.857 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B
16