Leilighet · Nybygg Alicante · Santa Pola · Tamarit

Ref: R-57530
106m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 106m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Terrace: 17 Msq.
Elevator/Lift
Utsikt til havet
Useable Build Space: 92 Msq.
Beach: 150 Meters

Beskrivelse

NYBYGD BOLIGKOMPLEKS I SANTA POLA Moderne inngjerdet boligkompleks bestående av 3 boligblokker med store anlagte fellesområder, inkludert et svømmebasseng med vannsenger, lekeplass, pergola og sykkelparkering. Boligen har leiligheter med 3 og 2 soverom, begge typer inkluderer 2 komplette bad, åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, terrasse, parkeringsplass. De har en felles hage, svømmebasseng med strandinngang, utstyrt med dusjer og en stor pergola i tre. Det har anlagte områder med palmer og vegetasjon, som alle er opplyst. I den sentrale delen av bassenget er det et grunnere område der vannsengene ligger. Santa Pola kommune ligger på den populære Costa Blanca ved Middelhavet, sør for Alicante og i Bajo Vinalopó-regionen. Byen har en misunnelsesverdig geografisk beliggenhet, omgitt av naturlandskap og med et spesielt mikroklima som gir et mildt klima året rundt. Byens sentrum er avgrenset av festningen og havnen i øst og vest, og grenser til naturparken Santa Pola Salinas og Sierra og Cabo de Santa Pola, et gammelt rev som i dag kjennetegnes av sine løvrike furutrær. Santa Pola ligger 21 km. fra Alicante, provinshovedstaden med utmerket infrastruktur og 15 km. fra den internasjonale flyplassen "Elche-Alicante".

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 334.063 GBP
  • Russiske rubel: 334.063 RUB
  • Sveitsiske Franc: 377.660 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.070.256 CNY
  • US Dollar: 423.124 USD
  • Svenske kroner: 4.460.854 SEK
  • Norske kroner : 4.536.970 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B