Villa · Nybygg MURCIA · Santiago de la ribera · San blas

Ref: R-82429
107m2 <314m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 107m2
Tomt: 314m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Terrace: 26 Msq.
Location: Coastal
Useable Build Space: 95 Msq.
Beach: 800 Meters

Beskrivelse

NYBYGDE TOMANNSBOLIGER I SANTIAGO DE LA RIBERA Nybygg av moderne tomannsboliger i Santiag de la Ribera. Villaene bygges på tomter fra 300 m2 og består av 3 soverom og 2 bad, fordelt på en etasje, med store verandaer, hage og privat svømmebasseng. Det største oppholdsrommet har en åpen stue-spisestue og kjøkken med store vinduer som gir utgang til uteområdet. Denne etasjen har et soverom med eget bad, to soverom med direkte utgang til hagen, bad og vaskerom. Hvert rom inviterer til en unik opplevelse på grunn av sin sammensetning, finish og belysning. Den moderne og avantgardistiske stilen har de rene og rette linjene og de store, rene og luftige rommene til felles med minimalismen, noe som skaper en innbydende atmosfære. Villaer med romslige, moderne og allsidige rom, samt det mest utsøkte utvalget av materialer og overflater og deres energieffektivitet, er bare noen av de eksepsjonelle egenskapene som gjør at du kan nyte det fantastiske middelhavsklimaet året rundt. Santiago har et moderne preg, selv om byen fortsatt har beholdt sin "fiskerlandsby"-atmosfære. Byen har en vakker strandpromenade med majestetiske palmer og 2 kilometer med herlige sandstrender. Herfra kan du ta en båttur over det rolige vannet i Mar Menor til La Manga Strip på motsatt side. Det viktigste shoppingområdet ligger egentlig i byen San Javier, men det finnes noen butikker i de trange gatene, og du kan prøve å besøke byen en onsdag formiddag når det er et stort gatemarked. Fra villaene er det gangavstand til butikker, barer, restauranter, kjøpesenteret Dos Mares og de fantastiske strendene i Mar Menor, og 20 minutter til den populære Zenia Boulevard - alt er innen rekkevidde! Bare 30 minutter fra Cartagena by og den nye internasjonale flyplassen i Murcia.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 374.223 GBP
  • Russiske rubel: 374.223 RUB
  • Sveitsiske Franc: 436.469 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.455.195 CNY
  • US Dollar: 476.984 USD
  • Svenske kroner: 5.076.446 SEK
  • Norske kroner : 5.021.459 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B