09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Yecla

Ref: R-62972
294m2 <20.000m2 6 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 6
Baderom: 5
Bygget: 294m2
Tomt: 20.000m2
Energisertifisering: A

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools
Near Trees
Number of Parking Spaces: 2
Double Garage
Location: Rural, Mountain
Double Bedrooms: 6
Terrace: 349 Msq.
Beach: 70000 Meters
Useable Build Space: 420 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG VILLA I YECLA, MURCIA Nybygg eksklusiv luksusvilla som ligger i en vakker vingård i Yecla, Murcia. Prosjektet tilbyr moderne villaer i gårdsstil bygget på tomter på 20 000 m2, med oliventrær og en vingård med en produksjon på opptil 10 000 kg druer, som gjør det mulig å produsere din egen vin. Ulike distribusjonsmodeller tilbys, men det er også mulig å lage et helt personlig design. Standardmodellene presenterer et romslig hus i én etasje med 6 soverom, 5 bad, åpne rom fulle av liv, hvor «interiør» og «eksteriør» smelter perfekt sammen og naturlig lys dominerer. Dagområdet har åpen utforming, kombinerer kjøkken, spisestue og stue i en stor plass med store vindusflater som gir utgang til uteområdet med store terrasser, hagen og det private bassenget. Den indre terrassen i midten av huset representerer den perfekte integreringen av arkitekturen med det naturlige miljøet. Hele huset inkluderer materialer av høy kvalitet i stil med et tradisjonelt spansk gårdshus med et moderne preg; fremhever en høy termisk og akustisk isolasjon og energieffektivitet A, edle og naturlige materialer, som tre og naturstein, i kombinasjon med stukkatur, betong og glass for en perfekt integrering i det naturlige miljøet. I tillegg inkluderer det 2 parkeringsplasser, et svømmebasseng og en tilpassbar hage i henhold til m2 og type høsting. Et hus som tilpasser seg alle og er svært bærekraftig med tanke på blant annet vannbruk, energiforbruk (solcellepaneler) og varmeisolasjon. En unik beliggenhet med mye privatliv som lar deg være i direkte kontakt med naturen og nyte en sunn og øko-bærekraftig livsstil, men kun 15 minutter med bil fra Yecla sentrum. En av de viktigste byene i provinsen Murcia, som har alle nødvendige tjenester for det daglige livet, samt et bredt kulturelt og gastronomisk tilbud. Det er det ideelle miljøet for turgåere, terrengsyklister og andre friluftsentusiaster. Området er veldig godt forbundet med vei, og kan nå Murcia og Alicante på litt over 1 time. Yecla, en av de mest eksepsjonelle destinasjonene i regionen, ligger helt i nord, eller bedre sagt, helt i nordøst. Dette er et land med fjell, god vin, historie, kultur og legender. Det er ikke rart at spanske forfattere som Azorín eller Pío Baroja ble fascinert etter å ha blitt kjent med den.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 659.765 GBP
  • Russiske rubel: 659.765 RUB
  • Sveitsiske Franc: 768.118 CHF
  • Kinesiske yuan: 6.077.603 CNY
  • US Dollar: 839.016 USD
  • Svenske kroner: 8.977.626 SEK
  • Norske kroner : 8.897.362 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: A