09:00 - 17:00

Quad House · Nybygg Alicante · Gran alacant · Centro comercial ga

Ref: R-23186
85m2 <132m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 85m2
Tomt: 132m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Felles basseng
Inngjerdet
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Beach: 3000 Meters
Nær bussforbindelse
Near Childrens Parks
Number of Parking Spaces: 2
Terrace: 33 Msq.
Air Conditioning: Forhåndsinnstallert
Useable Build Space: 69 Msq.

Beskrivelse

3 SOVEROMBUNGALOWER I EKSKLUSIVT BOLIG I GRAN ALACANT! Oppdag denne eksklusive boligen til bungalower fra 86,28 m² med en hage på 64 m² og med 2 eller 3 soverom. Det er en privat urbanisering, som har et felles basseng, hageområder og lekeområde for barn for å nyte fritiden. Boligen ligger i Cape of Santa Pola, mellom fjellene og Carabassí -stranden. Med tilbudet av alle tjenester, fremhever et kjøpesenter noen få meter unna, med mote, et stort område med fritid, tjenester og restauranter, bensinstasjon, bussholdeplass, etc. ... Det grenser til hovedveien, på den ene hånden, og Middelhavet på østsiden, med fine sandstrender og omfattende furuskog. Bungalowene er i to etasjer, med finish av høy kvalitet, store parkeringsplasser og terrasser for å nyte solen hele året! Den leveres med installasjon av to klimaanlegg, et kjøkken med ovn, en induksjon keramisk koketopp og en avtrekkshette. -12 km fra Alicante-Elche internasjonale lufthavn -6 km fra Santa Pola -23 km fra Alicante Nyt komforten i mellomrommene i et privilegert område!

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 243.912 GBP
  • Russiske rubel: 243.912 RUB
  • Sveitsiske Franc: 273.714 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.225.394 CNY
  • US Dollar: 309.111 USD
  • Svenske kroner: 3.204.084 SEK
  • Norske kroner : 3.258.263 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B