Villa · Nybygg Alicante · Calpe · Costeres

Ref: R-47896
430m2 <1.550m2 4 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 4
Bygget: 430m2
Tomt: 1.550m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Location: Coastal, Mountain
Double Bedrooms: 4
Beach: 800 Meters
Terrace: 262 Msq.
Useable Build Space: 340 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CALPE Nybygget villa beliggende i Calpe, nær stranden og butikker, restauranter og tjenester, alt innen 1 km. Det er et rolig område hvor alle de omkringliggende husene har store tomter så det nyter godt av privatliv og ro. Nærmere bestemt har tomten til dette prosjektet også en stor størrelse på 1.550m2, den er flat som du kan nyte en stor hage med. Orienteringen er sør, og den har åpen utsikt mot «Peñón de Ifach» og man kan se litt av havet mellom bygningene. Huset har en utsøkt design, så vel som interiøret. Den har garasje, 4 soverom, fem bad (ett utvendig) og gjestetoalett, stor bod i kjelleren. Det overbygde bygget er 430 m2 pluss 200 m2 med terrasser. Bassenget er 11m og er overfylt med vannivået med terrassen. Selvfølgelig inkluderer det et moderne kjøkken med øy og alle hvitevarer, klimaanlegg fra Aerotermia (gulvvarme og klimaanlegg med konduktorer), baderomsmøbler, innebygde veggkraner, teknisk LED-belysning, storformat porselensfliser gulv, komplett hage med automatisk vanningsanlegg mm. Omtrentlig dato for ferdigstillelse er våren 2023. Calpe, en av byene La Marina Alta, ligger på nordkysten av provinsen Alicante, omgitt av byene Altea, Benidorm, Teulada-Moraira, Benissa. Calpe har en herlig blanding av gammel valenciansk kultur og moderne turistfasiliteter. Det er en flott base for å utforske lokalområdet eller nyte de mange lokale strendene. Calpe alene har tre av de vakreste sandstrendene på kysten. Calpe har også to seilklubber: Real Club Náutico de Calpe og Club Náutico de Puerto Blanco. Fiskerlandsbyen Calpe nå forvandlet til en turistmagnet, byen har en ideell beliggenhet, lett tilgjengelig fra motorveien A7 og N332 som går fra Valencia til Alicante; Det er ca. 1 times kjøring fra flyplassen i Alicante og 1,5 time til Valencias flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.450.946 GBP
  • Russiske rubel: 1.450.946 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.646.841 CHF
  • Kinesiske yuan: 13.083.319 CNY
  • US Dollar: 1.807.396 USD
  • Svenske kroner: 19.843.131 SEK
  • Norske kroner : 19.871.504 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B