09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Los Montesinos · La Herada

Ref: R-84531
116m2 <206m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 116m2
Tomt: 206m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Nær bussforbindelse
Location: Coastal, Rural, Urbanisation
Useable Build Space: 100 Msq.
Beach: 7000 Meters
Terrace: 52 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG BOLIG AV VILLAER I LOS MONTESINOS Nybygde villaer med 3 soverom og 3 bad, åpen kjøkkenløsning med stue/spisestue. Alle villaene har en terrasse, et privat svømmebasseng, en privat hage og en innkjørsel. Kjellere er også tilgjengelig mot et pristillegg. De er alle bygget med materialer av høy kvalitet ved bruk av avansert teknologi for våre kunders komfort og bekvemmelighet. Den typiske byen Los Montesinos er strategisk plassert 10 minutter med bil fra strendene og fritiden i Torrevieja (med alle tjenester fra en storby: teater, 2 sykehus, internasjonale skoler, etc.), fra flere golfbaner og med enkel tilgang til motorveien A7 for å nå Alicante flyplass på 20 min. I urbanisasjonen er det supermarkeder og barer for daglig service, som er et landlig og rolig miljø. Klimaet i dette området garanterer 300 solskinnsdager i året med en gjennomsnittstemperatur på 20ºC, som sammen med den rike gastronomien og de kulturelle og sportslige aktivitetene som er tilgjengelige i omgivelsene, gjør dette området til et ideelt sted å etablere en andre bolig for ferie eller et rolig sted å bo permanent.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 397.295 GBP
  • Russiske rubel: 397.295 RUB
  • Sveitsiske Franc: 448.238 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.647.286 CNY
  • US Dollar: 502.335 USD
  • Svenske kroner: 5.284.904 SEK
  • Norske kroner : 5.296.184 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B
16