09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Los Alcázares · Serena Golf

Ref: R-68704
Golfeiendom
74m2 <175m2 2 2

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 74m2
Tomt: 175m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal
Useable Build Space: 60 Msq.
Beach: 1000 Meters
Number of Parking Spaces: 2
Terrace: 30 Msq.
Hage

Beskrivelse

NYBYGGDE TOMANNSVILLAER I LOS ALCAZARES Disse romslige, veldesignede villaene er bygget i par. Hver villa har sin egen private 175m2 tomt som gir store terrasser, bassengområde og hage på tre sider av villaen. Vi mener at disse villaene gir best valuta for pengene i Spania – vi tilbyr en tomannsbolig med mer enn 100m2 terrasse (solarium kan legges til mot ekstra kostnad), bassengområde eller hage for prisen av en leilighet. Villaene er designet med uteliv i tankene. Stuen har to store doble dører med utsikt over terrassen og bassengområdet ideelt for uteservering. Store terrasser foran og bak sikrer at eierne kan sole seg hele dagen. Villaene har moderne utstyrt kjøkken med valg av farger for kjøkkenenheter og veggfliser på både kjøkken og bad og også gulv og terrasser. De to komfortable doble soverommene har begge innebygde garderober. Ett soverom har eget dusjrom, og det er et annet gjestedusjerom for soverom 2. Hager er omgitt av en 40 cm vegg med sikring for privatliv foran med porter. Kjøpere kan bestemme seg for å øke høyden på veggen rundt den bakre hagen til en høyde på 180 cm (5 fot 10 tommer) eller legge til gjerder eller sikringer for privatliv. En stor solterrasse på taket med spiraltrapp er tilgjengelig mot et pristillegg. Hver villa har en god størrelse garasje som også kan brukes som hobbyrom eller studio. Bassenger eller boblebad kan legges til mot ekstra kostnad. Vi har planer om å bygge et tredje soverom på taket av villaene. Bolig med villaer som ligger 1 km fra stranden og byen Los Alcázares, hvor du kan utøve ulike vannsporter, omgitt av flere golfbaner. Byen Cartagena mindre enn 15 minutter med bil og 30 minutter fra Murcia Corvera flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 177.933 GBP
  • Russiske rubel: 177.933 RUB
  • Sveitsiske Franc: 201.306 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.635.711 CNY
  • US Dollar: 225.330 USD
  • Svenske kroner: 2.363.655 SEK
  • Norske kroner : 2.383.290 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B
16