Villa · Nybygg MURCIA · San Javier · Santiago de la Ribera

Ref: R-73454
120m2 <226m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 120m2
Tomt: 226m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 105 Msq.
Beach: 900 Meters
Terrace: 43 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGDE VILLAER I SANTIAGO DE LA RIBERA Nybygget tomannsbolig med 3 soverom, 3 bad i Santiago de la Ribera. I første etasje er det en åpen planløsning med stue/spisestue/kjøkken med kjøkken inkludert alle hvitevarer og en øy er det også store terrassedører fra stuen til terrassen foran. Det er også et soverom med innebygde garderobeskap med tilgang til uteplassen og et bad. I 1. etasje er det 2 soverom, begge en-suite med innebygde garderober, hvor hovedsoverommet har et garderobe og begge har tilgang til et solarium. Det er privat hage med basseng og parkeringsplass. Eiendommer bygget med en perfekt beliggenhet, Santiago de la Ribera, en nydelig by som ligger ved bredden av Mar Menor. Det er kystområdet til byen San Javier og startet livet som en enkel fiskerlandsby. Det har nå vokst til et populært feriemål som tiltrekker seg ikke bare spanjolene, men også turister fra hele Europa. Santiago har et moderne preg, selv om det fortsatt opprettholder sin "fiskerlandsby"-atmosfære. Den har en veldig vakker promenade, som er omkranset av majestetiske palmer og 2 kilometer med fantastiske sandstrender. Herfra kan du ta en båttur ut over det rolige vannet i Mar Menor, til La Manga Strip på motsatt side. Det største shoppingområdet ligger egentlig i byen San Javier, men det er noen butikker i de trange gatene du kan besøke, prøv å besøke en onsdag morgen når det er et stort gatemarked. Villaene ligger i gangavstand til butikker, barer, restauranter, kjøpesenteret Dos Mares og de fantastiske strendene i Mar Menor og 20 minutter til den populære Zenia Boulevard - alt er innen rekkevidde! Bare 30 minutter fra Cartagena by og den nye internasjonale flyplassen i Murcia.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 401.223 GBP
  • Russiske rubel: 401.223 RUB
  • Sveitsiske Franc: 459.230 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.715.023 CNY
  • US Dollar: 512.240 USD
  • Svenske kroner: 5.329.975 SEK
  • Norske kroner : 5.429.963 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B