09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg ALICANTE · Orihuela Costa · Playa Flamenca

Ref: VN-153
74m2 2 1 Felles basseng Privat

Karakteristikk

Soverom: 2
Bad: 1
Bygg: 74m2
Kjøkken: 1
Energisertifisering: Under utarbeidelse
Byggeår: 2019
Avstand til strand: 1 km
Avstand til flyplass: 40 km
Avstand til fritid: 1 km
Avstand til golfbane: 2 km

Beskrivelse

Bolig med til sammen 520 nye hjem fordelt på 4 faser av 2 og 3 roms leiligheter enten i første etasje med hage, mellom etasjer med terrasse eller toppetasje med solarium. Det vil være sør-, øst-, nord- og vestorientering tilgjengelig, med de fleste leilighetene som har et godt privatliv, ettersom det er 50 meter som skiller blokkene. Utviklingen har en fantastisk beliggenhet i Playa Flamenca og ligger bare 500 meter fra stranden og kjøpesenteret Zenia Boulevard.

Denne boligen tilbyr store parker, gangstier og en to kilometer sykkelfelt på eiendommen. Utviklingen er designet for å omfatte romslige grønne områder, bygningsfasader med plantesenger, store plantepotter, indre innsjø med fontene og vakre områder å gå og sykle. Det er oppvarmede og uoppvarmede utendørsbassenger for både voksne og barn, seks oppvarmede boblebad, chill out-områder, et badeland for barn, innsjøer og dekorative fontener, et avslappende salongområde med en tørr bar og en våt bar integrert i bassenget , en pergola med terrasse, et treningsstudio med glasert fasade med panoramautsikt over innsjøen, et treningsrom og en finsk badstue.

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 157.487 GBP
  • Russiske rubel: 12.695.692 RUB
  • Sveitsiske Franc: 187.774 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.349.019 CNY
  • US Dollar: 191.615 USD
  • Svenske kroner: 1.853.176 SEK
  • Norske kroner : 1.723.997 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
6