09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg Alicante · Alicante · Centro

Ref: R-37250
59m2 1 1

Nøkkelinformasjon

Soverom: 1
Baderom: 1
Bygget: 59m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools
Near Commercial Center
Nær bussforbindelse
Location: Coastal
Key Ready
Double Bedrooms: 1
Beach: 500 Meters
Near Train Station
Useable Build Space: 49 Msq.
Terrace: 2 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGEDE LEILIGHETER I ALICANTE BY Et eksklusivt prosjekt med 4 romslige leiligheter i Alicante by. Disse moderne leilighetene er bygget med materialer av høy kvalitet og oppfyller de strengeste byggestandardene, noe som garanterer holdbarhet og komfort. Eiendommen ligger i et svært populært område for investeringer i turistutleie, noe som betyr at eiendomsprisene er i rask vekst. I tillegg ligger de i gangavstand fra sentrum og den populære Postiguet-stranden, i tillegg til det arkeologiske museet i Alicante, slottet Santa Barbara og det store kjøpesenteret Plaza Mar II med mange restauranter, kafeer og butikker. Det er også et utmerket kollektivtilbud i området. Disse loftsleilighetene er designet for å gi maksimal komfort, enten de skal bebos eller leies ut. Alle leilighetene har egen inngang fra gaten og en liten terrasse, noe som gjør dem til en perfekt investering for ferieutleie. I motsetning til hva man vanligvis tenker om leiligheter, kan disse betraktes som selvstendige boliger i hjertet av sentrum, uten behov for kontakt med naboer. Disse eiendommene er helt nye, og vi er villige til å undersøke ulike kjøpsalternativer slik at du kan få den beste avtalen. Gå ikke glipp av muligheten til å eie kvalitetseiendommer med en privilegert beliggenhet.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 151.247 GBP
  • Russiske rubel: 151.247 RUB
  • Sveitsiske Franc: 174.161 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.421.264 CNY
  • US Dollar: 195.371 USD
  • Svenske kroner: 2.100.063 SEK
  • Norske kroner : 2.152.234 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B