Villa · Nybygg Alicante · Orihuela Costa · PAU 8

Ref: R-91296
94m2 <175m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 94m2
Tomt: 175m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Parkering
Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Under-Build / Basement
Near Golf / Golf Resort Property
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Beach: 3000 Meters
Near Trees
Location: Coastal, Rural, Urbanisation
Terrace: 57 Msq.
Useable Build Space: 84 Msq.

Beskrivelse

NYE FRIHETSLIGE OG FRILUGGTE VILLAS PÅ ORIHUELA COSTA !!! Solen er kanskje vår mest representative bygningsspesifikasjon gjennom vår historie. Sun forbinder oss med de gamle middelhavskulturene og bygningstradisjonen kombinert med den moderne arkitekturen for å skape sjarmerende hjem, som gjenspeiler vår forpliktelse og innsats for å tilby deg det beste innen rom- og designtrender. Dette er et NYTT bolig sammensatt av 25 villaer i to nivåer med forskjellige modeller tilgjengelig: frittliggende, tomannsbolig 2 eller 3 soverom og 2 bad, private hager med felles område med felles basseng. Det private bassenget og parkeringsplassen er et alternativ i noen eiendommer. Prosjektet er utgitt i annen utførelse faser, lansering av 9 eneboliger og tomannsboliger i første fase. Prosjektet fremhever for bruk av slitesterke materialer og overflater av høyeste kvalitet kombinert med naturlige teksturer, rene og nøytrale farger og de beste spesifikasjonene med en intelligent fordeling av rommet. Bærekraften, en av våre verdier og ansvar, gjenspeiles i dette prosjektet med systemer som solcellepaneler, sørorientering og vår karakteristiske design med doble ventilasjoner. Hjemmet ditt er beskyttet med et fullt installert alarmsystem som består av 1 sensor for hvert rom, berøringspanelkontroll og sirene. Dessuten har den en pansret inngangsdør med elegante overflater i brun for utsiden og hvit for interiøret. Inkluderer også et avansert hjemmeautomatiseringssystem som du vil ha kontroll over de motoriserte skodder og 3 lyspunkter. Videre installasjon av et solcellepanelsystem som bidrar til energibesparelser. Ligger i hjertet av Orihuela Costa, en kort kjøretur til strendene, flere golfbaner og kjøpesentre.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 307.746 GBP
  • Russiske rubel: 307.746 RUB
  • Sveitsiske Franc: 339.470 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.773.957 CNY
  • US Dollar: 388.330 USD
  • Svenske kroner: 4.060.111 SEK
  • Norske kroner : 4.231.354 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B