09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Orihuela Costa · Los Dolses

Ref: R-15816
93m2 <6m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 93m2
Tomt: 6m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Felles basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 85 Msq.
Beach: 2500 Meters
Terrace: 65 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGEDE TOMANNSBOLIGER I ORIHUELA COSTA Boligen består av 9 rekkehus og tomannsboliger fordelt på 2 etasjer med 3 soverom, 3 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, privat hage, stor terrasse og solarium. Designet for å nyte den beste temperaturen både om vinteren og sommeren, og har private områder med utsikt fra nesten hele huset og tilgang til den store og luksuriøse hagen og fellesarealene. Komplekset har et stort sandbasseng og tropiske og paradisiske hager som får deg til å føle at du er i et luksuriøst feriested og tropisk paradis. Romslig stue og spisestue med store vinduer som skaper en komfortsone med naturlig lys i hele huset. Residential ligger i det beste boligområdet i Orihuela Costa, det har alle tjenester, perfekt kommunisert 2 minutter fra motorveien A-7. Los Dolses ligger i nærheten av det veldig populære Villamartin-området med turister og innbyggere, det meste av samfunnet består av vesteuropeiske utlendinger som har bosatt seg der de siste 15 årene, og praktisk talt forvandlet den opprinnelige landsbyen til et pulserende reisemål hele året. Det er tre golfbaner i nærheten, og strendene med blått flagg ligger bare 10 minutters kjøring unna. Komplekset ligger 40 minutter fra Alicante flyplass og 1 time fra Murcia - Corvera flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 268.228 GBP
  • Russiske rubel: 268.228 RUB
  • Sveitsiske Franc: 298.468 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.427.176 CNY
  • US Dollar: 340.535 USD
  • Svenske kroner: 3.523.305 SEK
  • Norske kroner : 3.625.915 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B