09:00 - 17:00

Penthouse · Nybygg Alicante · Calpe · Playa arenal-bol

Ref: R-34369
98m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 98m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Communal Pool
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 85 Msq.
Elevator/Lift
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Beach: 200 Meters
Terrace: 46 Msq.

Beskrivelse

NYBYGDE LEILIGHETER I CALPE Nybygget boligkompleks med leiligheter med 2 og 3 soverom og store terrasser i Calpe. To tårn på 12 etasjer med vakre leiligheter med utsikt over havet og saltsjøen i Calpe. Et lyst hus i harmoni med naturen, med åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, romslige terrasser og havutsikt. Hver leilighet har underjordisk parkeringsplass. Stort fellesområde med 2 store svømmebassenger, ett av dem med inngang fra stranden, solsenger med kunstgress, lekeplass, paddle-tennisbane, sykkelparkering, hageområder. Calpe har et privilegert mikroklima, og boligen ligger bare 200 meter fra El Arenal-stranden. Et ideelt sted å nyte freden, stillheten og det blå havet. Sammen med de du er glad i, kan du prøve alt det den har å by på: undervannsaktiviteter der du kan oppdage Middelhavets flora og fauna og utøve alle typer vannsport på internasjonale skoler. Calpe, en av byene i La Marina Alta, ligger på nordkysten av Alicante-provinsen, omgitt av byene Altea, Benidorm, Teulada-Moraira og Benissa. Calpe har en herlig blanding av gammel valenciansk kultur og moderne turistfasiliteter. Calpe er et flott utgangspunkt for å utforske lokalområdet eller nyte de mange lokale strendene. Calpe alene har tre av de vakreste sandstrendene på kysten. Calpe har også to seilklubber: Real Club Náutico de Calpe og Club Náutico de Puerto Blanco. Fiskerlandsbyen Calpe er nå forvandlet til en turistmagnet og har en ideell beliggenhet, lett tilgjengelig via motorvei A7 og N332 som går fra Valencia til Alicante. Det tar ca. 1 time å kjøre til flyplassen i Alicante og 1,5 time til Valencias flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 673.535 GBP
  • Russiske rubel: 673.535 RUB
  • Sveitsiske Franc: 748.845 CHF
  • Kinesiske yuan: 5.999.816 CNY
  • US Dollar: 820.827 USD
  • Svenske kroner: 9.020.196 SEK
  • Norske kroner : 8.854.560 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B