09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Moraira · Moravit

Ref: R-44055
680m2 <1.412m2 4 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 5
Bygget: 680m2
Tomt: 1.412m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Gated
Under-Build / Basement
Location: Coastal, Urbanisation
Beach: 1000 Meters
Views: Sea
Air Conditioning: Yes
Double Bedrooms: 4
Number of Parking Spaces: 2
Double Garage
Terrace: 222 Msq.
Useable Build Space: 422 Msq.

Beskrivelse

NYBYGD VILLA I MORAIRA Nybygget luksusvilla som ligger i Moraira i det eksklusive området Moravit. Tomten, av betydelig størrelse, nærmere bestemt 1412 m2, har havutsikt fra begge etasjer, samt åpen utsikt over furuskogen. Huset har en utsøkt design med interiør av høy kvalitet. Den har en dobbel garasje pluss en overbygd parkeringsplass, 4 soverom, fem bad (ett utvendig) og et gjestetoalett, et chillout-område i toppetasjen med uslåelig utsikt over havet, et stort område i kjelleren for å fullføre etter kundens glede (delvis nevnte etterbehandling er ikke inkludert), sommerkjøkken. Det overbygde arealet er 680 m2 pluss 222 m2 terrasser. Bassenget er 11m og er overfylt med vannet i flukt med terrassen. Naturligvis inkluderer det et moderne kjøkken med en øy og alle elektriske apparater, et aerotermisk klimaanlegg (gulvvarme og kanalisert klimaanlegg), baderomsmøbler, innebygde veggkraner, teknisk led-belysning, porselensgulv i stort format, en komplett hage med automatisk vanningssystem osv. Leiligheten ligger i nærheten av stranden, butikker, restauranter og servicetilbud, alt mindre enn 1 km unna. Det er et rolig område, som det siste huset i en blindvei. Moraira er en liten by med gode restauranter, barer og mange supermarkeder i nærheten. Det er en veldig fin strand rett ved siden av byen som er perfekt for familier. Fra strandpromenaden har man en fantastisk utsikt over Penon Ifach på den andre siden av bukten i Calpe. Det er verdt å ta kystveien dit, og utsikten er spektakulær. Moraira ligger ca. 1 time og 15 minutter nordover på A7 fra Alicante flyplass, og det er ganske enkelt å komme seg dit. Det er omtrent like langt eller litt mindre sørover fra Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.643.639 GBP
  • Russiske rubel: 1.643.639 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.828.764 CHF
  • Kinesiske yuan: 14.690.592 CNY
  • US Dollar: 2.009.637 USD
  • Svenske kroner: 22.165.920 SEK
  • Norske kroner : 21.602.700 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B