Penthouse · Nybygg MURCIA · Águilas · Collados

Ref: R-88730
62m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 62m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Møblert
Felles basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Location: Coastal, Urbanisation
Elevator/Lift
Terrace: 78 Msq.
Utsikt til havet
Beach: 2000 Meters
Useable Build Space: 52 Msq.

Beskrivelse

NYBYGD NØKKELFERDIG BOLIGKOMPLEKS I AGUILAS. Boligkomplekset består av 114 leiligheter med 2 felles svømmebasseng, og det er bare 10 enheter igjen. En leilighet og toppleiligheter består av en stor stue, 2 soverom, et møblert kjøkken, 2 bad og en stor terrasse. Hver leilighet har en overbygd parkeringsplass. Den fantastiske havutsikten fra de store terrassene og bassenget er en av de mest verdifulle attraksjonene i disse leilighetene. Boligkomplekset ligger i et boligområde som byr på et hyggelig og rolig område med utsikt over havet og fjellene, samtidig som det har gode forbindelser til stranden og alle tjenester og fritidstilbud du trenger til daglig, som supermarkeder, restauranter, chiringuitos, helsesenter, treningssenter, dykking osv. Boligen ligger i et eksepsjonelt område på Costa Cálida, bare 50 minutter fra den nye flyplassen i Murcia eller Almeria og 1.30 fra flyplassen i Alicante. Området er forbundet via motorvei med byene Cartagena, Alicante og resten av strendene i Murcia og Almeria. Stedet er tilgjengelig med lokaltog. Ligger i Aguilas, det er en liten by med mange fasiliteter, en lang strand for å gå og slappe av i solen. Den har 28 kilometer kystlinje, der det er 35 strender med forskjellige typer sandtykkelse som ligger i forskjellige landskap, fra viker og jomfruelige strender i naturlige omgivelser til de urbane strendene i byen Aguilas. Det varme ørkenklimaet hersker hele året med et årlig gjennomsnitt på 22º med milde temperaturer om vinteren og svært varme om sommeren. Aguilas er en perfekt enklave for dykking, vannsport, fotturer og golf.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 121.135 GBP
  • Russiske rubel: 121.135 RUB
  • Sveitsiske Franc: 134.792 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.096.144 CNY
  • US Dollar: 153.790 USD
  • Svenske kroner: 1.591.170 SEK
  • Norske kroner : 1.637.510 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X