Leilighet · Nybygg Alicante · Torrevieja · Playa del cura

Ref: R-87395
54m2 1 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 1
Baderom: 2
Bygget: 54m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Double Bedrooms: 1
Terrace: 3 Msq.
Useable Build Space: 48 Msq.
Parkering
Communal Pool
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route
Location: Coastal
Elevator/Lift
Beach: 350 Meters

Beskrivelse

NYBYGGDE LEILIGHETER OG PENTHOUSE I TORREVIEJA Nybygg privilegert bygning kun 350 meter fra El Cura-stranden i Torrevieja, og tilbyr 29 leiligheter og toppleiligheter med 1 eller 2 soverom og et svømmebasseng på taket. Nyt havutsikten fra takterrassen til denne moderne bygningen, hvor du vil ha tilgang til et svømmebasseng med en foss og et avslapningsområde for å slappe av og få mest mulig ut av solfylte dager. Det er valgfri garasjeplass og bod mot et pristillegg. Leilighetene er fordelt fra første etasje til femte etasje. Alle leilighetene har en koselig terrasse som inviterer til frisk luft og sollys, hvor du kan slappe av og nyte den første slurk kaffe om morgenen. De fleste leilighetene har 2 soverom og 2 bad, bortsett fra en av toppleilighetene som har 1 soverom og 1 bad. Alle har en åpen planløsning med kjøkken integrert i den romslige stue/spisestue, samt lyst interiør og glassrekkverk. Torrevieja er en spansk by i provinsen Alicante, på Costa Blanca. Det er kjent for sitt typiske middelhavsklima og kystlinje. Den har strandpromenader med feriesteder langs sandstrendene. Det lille museet for havet og saltet rommer utstillinger om byens fiske- og salthistorie. I det indre har naturparken Lagunas de La Mata-Torrevieja stier og to salte laguner, den ene rosa og den andre grønn. Alicante flyplass ligger 40 minutter unna og Murcia flyplass ca. 1 time unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 156.152 GBP
  • Russiske rubel: 156.152 RUB
  • Sveitsiske Franc: 173.832 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.375.520 CNY
  • US Dollar: 188.390 USD
  • Svenske kroner: 2.094.168 SEK
  • Norske kroner : 2.056.073 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B