Leilighet · Nybygg Alicante · Javea · Pueblo

Ref: R-71051
94m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 94m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Felles basseng
Inngjerdet
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Nær bussforbindelse
Useable Build Space: 85 Msq.
Elevator/Lift
Near Trees
Beach: 1000 Meters
Air Condition Ja
Terrace: 1 Msq.

Beskrivelse

LEILIGHETER TIL SALGS, I ET BOLIGOMRÅDE MED ALLE TJENESTENE I JÁVEA / XÀBIA Nytt boligkompleks med 74 boliger bestående av leiligheter med 2 og 3 soverom. Alle hjem er bygget og ferdig med materialer av topp kvalitet. Fellesarealene består av svømmebassenger (voksne og barn) og hager, og skaper et vakkert miljø hvor du kan nyte komfort og avslapning. Husene har 2 bad, åpent kjøkken og stue. De store terrassene er integrert i den lyse stuen takket være de store vinduene. Hvert hus har en underjordisk parkeringsplass. Disse nybygde leilighetene har en strategisk beliggenhet i Javea med gangavstand til både sentrum og stranden: 650 meter fra busstasjonen og bare 15 minutters gange til strendene i Jávea og marinaen. Walking har også tilgang til alle slags tjenester: supermarkeder og markeder, banker, restauranter og kafeer, treningssentre, skoler (offentlige og internasjonale) og postkontor. Takket være sin privilegerte beliggenhet og har alle slags tjenester i nærheten, trenger du ikke å bruke bilen. Disse moderne hjemmene vil tillate deg å bo hele året i et rolig boligområde, med alle bekvemmeligheter. Det er også ideelt å nyte i løpet av ferien og / i helgene. Husene har klimaanlegg og oppvarming gjennom kanaler, kjøkken innredet og utstyrt med stekeovn og mikrobølgeovn, keramisk kokeplate og avtrekksvifte. Anslått leveringsdato: mars 2023

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 217.907 GBP
  • Russiske rubel: 217.907 RUB
  • Sveitsiske Franc: 240.690 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.970.532 CNY
  • US Dollar: 276.047 USD
  • Svenske kroner: 2.875.534 SEK
  • Norske kroner : 2.966.212 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B