09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-87118
615m2 <951m2 3 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 4
Bygget: 615m2
Tomt: 951m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Double Bedrooms: 3
Beach: 1000 Meters
Views: Sea
Location: Coastal, Mountain
BBQ
Useable Build Space: 190 Msq.
Terrace: 182 Msq.
Hage
Privat basseng
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL Et eksklusivt hus i idylliske omgivelser på Residential Resort Cumbre de Sol, et moderne mesterverk med fantastisk havutsikt. Den øverste etasjen rommer hele huset, noe som gir ekstra komfort. Nattområdet består av tre soverom med eget bad badet i naturlig lys som bevarer mye privatliv med hensyn til dagområdene. Stue, spisestue og kjøkken er knyttet til eksteriøret, takket være bruken av glassvegger som favoriserer en permanent visuell forbindelse med havet. Terrassen på mer enn 70 m² domineres av et evighetsbasseng. Huset kompletteres av en flerbrukskjeller med to verandaer og en garasje. De geometriske formene som skisserer den ytre strukturen er kledd i glass og plater av naturstein i grått, som står i kontrast til det hvite i fasaden. Kuben som huser terrassen til hovedsoverommet skiller seg ut, stikker ut og har direkte utsikt over havet. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag vårt eksklusive feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, våre utrolige sports- og fritidsfasiliteter og vårt komplette utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Villa som ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 timers Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.628.144 GBP
  • Russiske rubel: 1.628.144 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.810.193 CHF
  • Kinesiske yuan: 14.503.431 CNY
  • US Dollar: 1.984.196 USD
  • Svenske kroner: 21.804.634 SEK
  • Norske kroner : 21.404.240 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B