09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Torrevieja · Torreta florida

Ref: R-29734
125m2 <440m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 125m2
Tomt: 440m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Privat basseng
Gated
Solarium: Yes
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Near Bus Route
Near Trees
Useable Build Space: 105 Msq.
Number of Parking Spaces: 2
Terrace: 70 Msq.
Beach: 1400 Meters

Beskrivelse

LUKSUSVILLA NÆR URBAN SENTER Selvstendig villa med design- og finishkvaliteter studert ned til minste detalj. Villaen består av en første etasje med en meget romslig og åpen stue/spisestue med mye lys, et designerkjøkken med øy, et dobbelt soverom og et komplett bad. Det er også et areal for «bod» hvor hjemmeautomatiseringssentralen er plassert. I første etasje er det et hovedsoverom med eget bad ensuite og et annet dobbeltrom med eget bad ensuite. Det er også en stor terrasse hvorfra du kan få tilgang til det private solariet via en utvendig trapp hvor det er forhåndsinstallasjon for et boblebad med fantastisk utsikt over lagunen og hele Torrevieja. Huset er et smarthus som med ulike applikasjoner styrer nesten hele huset fra persienner til luft og lys. Dens strategiske beliggenhet nær sentrum av Torrevieja, shoppingområder og stranden gjør det til et ideelt sted for din ferie eller for å etablere din permanente bolig.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 512.150 GBP
  • Russiske rubel: 512.150 RUB
  • Sveitsiske Franc: 571.297 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.473.380 CNY
  • US Dollar: 632.185 USD
  • Svenske kroner: 6.841.404 SEK
  • Norske kroner : 7.031.325 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B