Bungalow · Nybygg MURCIA · San Javier · Santiago de la Ribera

Ref: R-80232
83m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 83m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Location: Coastal
Useable Build Space: 73 Msq.
Terrace: 91 Msq.
Beach: 900 Meters
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3

Beskrivelse

NYBYGG BUNGALOWS I SANTIAGO DE LA RIBERA Nybyggprosjekt med kun 10 bungalowleiligheter, 5 leiligheter i første etasje og 5 leiligheter i toppetasjen, alle med privat basseng i Santiago de la Ribera. Disse leilighetene vil bli bygget til en høy standard med en moderne, lys, åpen tilnærming innlemmet i designet, med 3 soverom og 2 bad. Eiendommene i første etasje vil ha en bak- og en forhage med basseng, og eiendommene i toppetasjen vil ha et solarium med basseng. Kjøkkenmaskiner og komplett installasjon av Air condition er inkludert. Kompleks bygget med en perfekt beliggenhet, Santiago de la Ribera, en nydelig by som ligger ved bredden av Mar Menor. Det er kystområdet til byen San Javier og startet livet som en enkel fiskerlandsby. Det har nå vokst til et populært feriemål som tiltrekker seg ikke bare spanjolene, men også turister fra hele Europa. Santiago har et moderne preg, selv om det fortsatt opprettholder sin "fiskerlandsby"-atmosfære. Den har en veldig vakker promenade, som er omkranset av majestetiske palmer og 2 kilometer med fantastiske sandstrender. Herfra kan du ta en båttur ut over det rolige vannet i Mar Menor, til La Manga Strip på motsatt side. Det største shoppingområdet ligger egentlig i byen San Javier, men det er noen butikker i de trange gatene du kan besøke, prøv å besøke en onsdag morgen når det er et stort gatemarked. Villaene ligger i gangavstand til butikker, barer, restauranter, kjøpesenteret Dos Mares og de fantastiske strendene i Mar Menor og 20 minutter til den populære Zenia Boulevard - alt er innen rekkevidde! Bare 30 minutter fra Cartagena by og den nye internasjonale flyplassen i Murcia.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 211.986 GBP
  • Russiske rubel: 211.986 RUB
  • Sveitsiske Franc: 235.886 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.918.252 CNY
  • US Dollar: 269.133 USD
  • Svenske kroner: 2.784.548 SEK
  • Norske kroner : 2.865.643 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B