Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-86211
469m2 <829m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 469m2
Tomt: 829m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Views: Sea
Location: Coastal, Mountain
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 500 Meters
Double Garage
Terrace: 80 Msq.
Useable Build Space: 192 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL Nybygget villa med moderne arkitektur beliggende i et av boligområdene i Cumbre del Sol. Residential består av en gruppe unike moderne villaer, fantastisk tilpasset karakteristikkene til landet og miljøet, satser på romlig flyt, med naturlig lys og utsikt som perfekte allierte. En rolig og innbydende estetikk, som kombinerer naturstein med keramiske belegg, hvite fasader og det blå havet. Interiøret i denne moderne villaen inviterer deg til å nyte hjemmet ditt, både fra en intim og kjent karakter og på en mer åpen og sosial måte. I øverste etasje er det 3 soverom av huset. I mellometasjen er dagområdet, med åpen kjøkkenløsning, stue og spisestue som åpner ut mot terrassen og bassengområdet gjennom skyveglassinnhegninger, som integrerer de forskjellige rommene. I underetasjen finner vi en stor veranda, en unik chill out for å nyte den utrolige utsikten over denne eiendommen på en mer privat måte. En moderne villa med en optimal fordeling, kvaliteter på toppnivå, unnfanget og designet for å oppleve Middelhavet. Villa beliggende i et av de mest eksklusive områdene i Cumbre del Sol Residential Resort, et paradis som vender mot Middelhavet. Med en misunnelsesverdig beliggenhet, ved siden av spektakulære bukter og strender, omgitt av natur, med et unikt gastronomi- og fritidstilbud, gode forbindelser til to internasjonale flyplasser mindre enn 100 km unna, og strategisk plassert mellom Alicante og Valencia by, et paradis ved kysten Hvit nord. Bolig er en del av urbaniseringen Cumbre del Sol, så boligene som ligger i den nyter alle tjenestene som en konsolidert urbanisering som Cumbre del Sol tilbyr, som har et kommersielt område med et supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, Lady Elizabeth International School og et mangfoldig sportstilbud med tennis- og padlebaner, turstier, ridesenter, uten å glemme Moraig Beach med strandbarer og Llebeig og Los Tiestos bukter, bukter med stor skjønnhet og sjarm. Og alt serverings- og fritidstilbudet til Benitachell og kommunene Xàbia (bare 7 km unna) og Teulada-Moraira (bare 4 km unna), alle turistkommuner med anerkjent internasjonal prestisje, og i like avstand fra Alicante og Valencia by.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.725.042 GBP
  • Russiske rubel: 1.725.042 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.956.132 CHF
  • Kinesiske yuan: 15.289.266 CNY
  • US Dollar: 2.150.097 USD
  • Svenske kroner: 23.407.455 SEK
  • Norske kroner : 24.053.670 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B