Leilighet · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-46872
88m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 88m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Communal Pool
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Useable Build Space: 75 Msq.
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Beach: 1500 Meters
Terrace: 72 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG BOLIG I CUMBRE DEL SOL Nybygde moderne leiligheter med 2 soverom og 2 bad, kjøkken åpent til stuen, med ulike modeller å velge mellom: terrasse og hage i første etasje, solarium i øverste etasje. Alle eiendommene er distribuert for å få mest mulig ut av plassen, dra nytte av middelhavslyset og tilby et pluss av komfort i hverdagen. Utstyret i leilighetene er også orientert for komfort med gulvvarme, varm og kald klimaanlegg med kanaler med termostat i stuen, varmt vann med Altherma-system, elektriske apparater er inkludert og et dekorasjonsprosjekt for å gi dem stil og varme. Fellesområdene er designet for å slappe av og nyte som en familie, med basseng omgitt av store terrasser for å nyte solen, lekeplass for barn, sosial klubb, hager og parkeringsplasser. Innen kort avstand til Cala del Llebeig, den urbane kjernen av Moraira og alle tjenestene som Residential Resort Cumbre del Sol er utstyrt med. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag eksklusivt feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, utrolige sports- og fritidsfasiliteter og komplett utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Benitachell ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 time Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 377.667 GBP
  • Russiske rubel: 377.667 RUB
  • Sveitsiske Franc: 419.895 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.364.238 CNY
  • US Dollar: 460.257 USD
  • Svenske kroner: 5.057.836 SEK
  • Norske kroner : 4.964.960 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B