09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Los Montesinos · La herrada

Ref: R-13367
112m2 <259m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 112m2
Tomt: 259m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Gated
Solarium: Yes
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Beach: 9000 Meters
Useable Build Space: 95 Msq.
Terrace: 96 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG VILLAER I LOS MONTESINOS Nybygg villaer i moderne stil med åpen kjøkkenløsning og stue, 3 soverom (ett av disse med eget bad), 2 bad, vaskerom. Privat tomt med terrasse, parkeringsplass og privat basseng, middelhavshage og et fantastisk solarium med fantastisk utsikt. Villaer som ligger i Los Montesinos kommune, på en av det mest kjente og rolige området i La Herrada. Fantastisk utsikt mot kysten og saltsjøene i Torrevieja og La Mata. Den typiske byen Los Montesinos er strategisk plassert 10 minutter med bil fra strendene og fritiden i Torrevieja (med alle tjenestene til en storby: teater, 2 sykehus, internasjonale skoler, etc.), fra flere golfbaner og med lett tilgang til motorveien A7 for å nå Alicante flyplass på 20 min. I urbanisasjonen er det supermarkeder og barer for daglig service, som er et landlig og rolig miljø. Klimaet i dette området garanterer 300 solskinnsdager i året med en gjennomsnittstemperatur på 20ºC, som sammen med den rike gastronomien og de kulturelle og sportslige aktivitetene som er tilgjengelige i omgivelsene, gjør dette området til et ideelt sted å etablere en andre bolig for ferie eller et rolig sted å bo permanent.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 347.773 GBP
  • Russiske rubel: 347.773 RUB
  • Sveitsiske Franc: 386.943 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.108.343 CNY
  • US Dollar: 425.214 USD
  • Svenske kroner: 4.690.027 SEK
  • Norske kroner : 4.570.857 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B
16