09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Fortuna · Urbanizacion las kalendas

Ref: R-35436
108m2 <310m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 108m2
Tomt: 310m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Terrace: 90 Msq.
Location: Rural, Urbanisation
Beach: 44000 Meters
Useable Build Space: 97 Msq.
Hage
Privat basseng
Gated
Solarium: Yes
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Double Bedrooms: 3
Near Trees
Key Ready

Beskrivelse

NYBYGG VILLA I FORTUNA Nybygg moderne villa i én etasje med basseng og solarium i Fortuna, Murcia. Villa i moderne stil har 3 soverom, 2 bad og stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning som fører til terrasse med privat svømmebasseng. Eiendommen ligger i et stille og fredelig område Byen Fortuna er mindre enn 3 km unna for daglig shopping, og byen Murcia er 25 km unna, hvor det er et bredt utvalg av gastronomiske og fritidsfasiliteter. Klimaet på Costa Cálida, ofte ansett som det beste i Europa, muliggjør en svært sosial og sunn livsstil, utendørs, preget av fantastiske sports- og fritidsfasiliteter, med spennende og kosmopolitiske turistbyer som skiller seg ut for å tilby tjenester i toppklasse. , noen av dem eksklusive, ansett som ekte luksus. Costa Cálida i Murcia har mer enn 300 soldager i året. I tillegg til golfbanene og marinaene som du kan nyte langs hele kysten, tilbyr området også muligheten for å stå på ski i den nærliggende Sierra Nevada, et paradis for vintersportelskere, med vakkert naturlandskap. Muligheten til å nyte alle slags kultur- og fritidstilbud fra nærliggende hovedsteder som Murcia og Cartagena. Et paradis med gode forbindelser til hele Europa. Alicante-Elche og Murcias Corvera flyplasser ligger en time unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 195.311 GBP
  • Russiske rubel: 195.311 RUB
  • Sveitsiske Franc: 217.868 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.705.950 CNY
  • US Dollar: 241.088 USD
  • Svenske kroner: 2.609.010 SEK
  • Norske kroner : 2.681.438 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B