09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Polop

Ref: R-84143
136m2 <509m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 136m2
Tomt: 509m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Gated
Solarium: Yes
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal, Mountain
Beach: 8000 Meters
Useable Build Space: 110 Msq.
Terrace: 212 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG IBIZA STIL VILLA I POLOP Denne eksklusive villaen i nybygget Ibiza-stil ligger på en privilegert tomt i Polop, med fantastisk utsikt til fjellet og havet. Huset er rotert 45 grader i forhold til tomtens akse, og gir maksimal eksponering for naturlig lys på hovedterrassen og bassengområdet. Stuen, spisestuen og kjøkkenet utgjør en stor plass, kjøkkenet har en fantastisk sentral øy med benkeplater i kunststein. I stuen er det et fantastisk innebygd skyvevindu som blir gjemt inne i veggen når det åpnes, og gir en sømløs overgang mellom interiøret og det ytre av pergolaområdet. Det er totalt 3 soverom og 2 bad. Hovedsoverommet har walk-in garderobeskap og eget bad. Alle rom integrert i landskapsprosjektet, med vinduer eller glass rettet mot trær, som også er integrert i utendørsbelysningsprosjektet. Eiendommen har utvendig vaskerom/vaskerom i et av hjørnene på tomten. Den har også en bod. Og en stor utvendig parkeringsplass på gateplan. Det er et tilgjengelig tak eller solarium, gjennom en praktfull murtrapp belagt med tradisjonelle blå fliser. Den største bassengterrassen og også huset stiger ca. 1,60 meter fra nivået på gaten. Det er designet slik at det ikke er visuelle barrierer (vegger eller rekkverk) mot utvendig utsikt. Bassenget fungerer som en grense, og ytterveggen og de skulpturelle plantekassene gir nok privatliv fra folk som går på gaten. Mulighet for å bygge kjeller i 2 ulike størrelser mot tillegg i pris. Den privilegerte beliggenheten til villaen kun 10 km fra store byer som Benidorm eller Altea, og noen få minutters kjøring fra byer som La Nucía eller Alfaz del Pí, gir den flere tjenester tilgjengelig bare noen få skritt unna. De beste strendene, kjøpesentrene, medisinske fasilitetene, restaurantene… Videre, hvis du er en sportselsker, har La Nucía blitt erklært som sportshovedstaden på Costa Blanca og gitt International Sports Tourism Award, med en kalender full av nasjonale og internasjonale sportskonkurranser og arrangementer. Byen Polop tilbyr et fantastisk utvalg av alternativer for elskere av friluftsliv omgitt av natur og fred uten sidestykke. Kommunen nyter et middelhavsklima med kjøligere temperaturer og renere luft, til tross for at den ligger kun 15 minutter fra kysten. Den strekker seg fra elvene Guadalest og Algar til byen Villajoyosa, inkludert strendene i Albir og Benidorm; i innlandet grenser det til Callosa og Guadalest.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 465.557 GBP
  • Russiske rubel: 465.557 RUB
  • Sveitsiske Franc: 517.613 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.147.160 CNY
  • US Dollar: 567.368 USD
  • Svenske kroner: 6.234.890 SEK
  • Norske kroner : 6.120.400 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B