09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Benitachell - Cumbres del Sol

Ref: R-82456
170m2 <819m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 170m2
Tomt: 819m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Views: Sea
BBQ
Beach: 500 Meters
Useable Build Space: 140 Msq.
Terrace: 211 Msq.
Hage
Privat basseng
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal

Beskrivelse

NYBYGGET VILLA MED SJØUTSIKT I CUMBRE DEL SOL I den vakre og forhøyede beliggenheten har denne villaen en av de mest spektakulære utsiktene over Costa Blanca, utsikt med havet som hovedpersonen, med Peñón de Ifach og interiørets skjønnhet. Villaen har 3 soverom, ett av dem med eget bad og et stort omkledningsrom, hvorfra du kan nyte den fantastiske utsikten over havet. Utenfor er rommene designet for å nyte det velvillige middelhavsklimaet, med flere utendørs fritidstilbud, en stor terrasse, et evighetsbasseng, grill, hageområder, verandaer og en sommerspisestue. Mer enn 170 m² for å nyte solen på Costa Blanca. En perfekt villa for å bli ditt nye hovedhjem eller for å nyte sommeren eller lange perioder, med hovedetasjen ideell for et par, med soverom med eget bad, spisestue, kjøkken, velkomsttoalett, for å nyte dag til dag og et sekund etasje med to andre soverom, for barna, de besøkende, samt en kjeller i første etasje med egen terrasse ideell for ulike bruksområder, treningsstudio, kontor, kinosal m.m. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag vårt eksklusive feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, våre utrolige sports- og fritidsfasiliteter og vårt komplette utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Villa som ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 timers Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.583.323 GBP
  • Russiske rubel: 1.583.323 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.766.179 CHF
  • Kinesiske yuan: 13.829.568 CNY
  • US Dollar: 1.954.416 USD
  • Svenske kroner: 21.150.374 SEK
  • Norske kroner : 21.737.520 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B