09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Aspe

Ref: R-12272
141m2 <420m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 141m2
Tomt: 420m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Gated
Beach: 36000 Meters
Useable Build Space: 115 Msq.
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Double Bedrooms: 3
Terrace: 20 Msq.
Location: Rural

Beskrivelse

NYBYGG MODERNE VILLA I ASPE Nybygg moderne og innovativ designvilla i La Romana, Aspe. Villa med 3 soverom, 2 bad åpen kjøkkenløsning med stue, terrasse, privat hage med basseng og parkeringsplass. Villaene er forhåndsinstallert for A / C varm og kald og elektriske persienner til alle vinduene. I tillegg vil du ha et utvalg av fliser og kjøkken, slik at villaen blir ferdig til din egen stil og farge. I nærheten av Aspe er en veldig spesiell by La Romana innen gangavstand fra vår utvikling. La Romana har en velstående økonomi basert på landbruket som omgir byen, og denne velstanden gjenspeiles i de pittoreske gatene med palmer som er veldig godt vedlikeholdt. Det finnes et legesenter, flere supermarkeder, jernvareforretninger, butikker, banker, bakere, restauranter, barer og kafeer og et lørdagsmarked hvor du kan kjøpe lokalt dyrkede grønnsaker og fersk fisk. Regionen er kjent for dyrking av spisedruer og produserer også et bredt utvalg av viner som kan prøves i de tradisjonelle barene sammen med mange forskjellige smakfulle lokale tapas, og du kan også besøke de mange bodegaene som ligger i nærheten av byen. For golfelskere er det to utmerkede golfbaner Font de Llop i Aspe og Alenda Golf i Monforte del Cid bare 15 minutters kjøretur unna. Strendene og Alicante lufthavn ligger bare 30 minutters kjøretur unna. La Romana er et trygt og vennlig sted å bo, og å eie en eiendom i La Romana setter deg i hjertet av et ekte samfunn - med alle fasiliteter du trenger for det daglige livet rett utenfor døren.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 295.137 GBP
  • Russiske rubel: 295.137 RUB
  • Sveitsiske Franc: 329.222 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.577.880 CNY
  • US Dollar: 364.310 USD
  • Svenske kroner: 3.942.504 SEK
  • Norske kroner : 4.051.950 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B