09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-52774
783m2 <1.087m2 4 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 5
Bygget: 783m2
Tomt: 1.087m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Felles basseng
Inngjerdet
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Near Childrens Parks
Utsikt til havet
Heating: Yes, Air Conditioning: Yes
Double Bedrooms: 4
Beach: 500 Meters
Double Garage
Terrace: 226 Msq.
Useable Build Space: 666 Msq.
Elektrisk

Beskrivelse

MODERNE NYBYGGEVILLA I CUMBRES DEL SOL Det mest spektakulære med denne villaen er dens imponerende stue-spisestue, med en åpen planløsning med tre forskjellige områder, et TV-område, en stue og en spisestue, også forbundet med det store kjøkkenet med en fantastisk sentral øy. Alle hovedrommene er koblet til utsiden, med bassengterrassen og verandaen for å nyte å spise utendørs mens du ser på havet nesten hele året. Hovedsoverommet fortjener også en spesiell omtale, med eget bad med dobbel vask, med badekar og dusj, koblet til garderoben og hvileområdet, et design orientert mot komfort, som slipper inn lys og sol. lar oss våkne og betrakte havet. Villaen har totalt fire soverom, alle med eget bad, garderober eller garderober og utgang til terrasse med havutsikt. Utstyrt med parkering for to kjøretøy, og imponerende uteområder med evighetsbasseng, hager, terrasser og en stor veranda for å nyte å bo i Middelhavet. Villaen har: Privat og inngjerdet tomt, hage, Basseng, Parkering, Utsmykningsprosjekt med teknisk belysning, Gulvvarme, Pre-installasjon Kanalisert klimaanlegg, Kjøkken utstyrt med hvitevarer: Kombinert innebygd kjøleskap, Uavhengig multifunksjonsovn med timer, Independent Touchcontrol keramisk platetopp, Dekorativ hette, Frittstående mikrobølgeovn Bolig som nyter godt av alle tjenestene som en konsolidert urbanisering som Cumbre del Sol stiller til din disposisjon, som har et kommersielt område med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, en internasjonal skole Lady Elizabeth Junior School og et mangfoldig idrettstilbud med tennis- og padeltennisbaner, turstier, ridesenter, strand og bukter med strandbarer.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 2.361.504 GBP
  • Russiske rubel: 2.361.504 RUB
  • Sveitsiske Franc: 2.623.440 CHF
  • Kinesiske yuan: 21.303.856 CNY
  • US Dollar: 2.978.128 USD
  • Svenske kroner: 31.097.760 SEK
  • Norske kroner : 31.868.880 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X