09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Rojales · Atalaya Park

Ref: R-55670
120m2 <426m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 120m2
Tomt: 426m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Privat basseng
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Beach: 8000 Meters
Terrace: 55 Msq.
Useable Build Space: 20 Msq.
Hage

Beskrivelse

NYBYGG VILLAER I ROJALES Nybygg bolig av villaer i Rojales. Vakre villaer med 3 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning med stue og terrasse. Villaer bygget på uavhengige tomter hvor du har hage med parkering og privat basseng. Privat solarium er et alternativ mot en ekstra kostnad. INTERIØRFUNKSJONER Våre villaer er designet etter kundenes individuelle preferanser, slik at du kan tilpasse mange aspekter av bygningen og gi deg et utvalg av etterbehandlingsmaterialer og stiler; ● Innvendige dører og garderober i en rekke stiler og farger Et stort utvalg av gulvfliser i hele huset og veggfliser på bad og kjøkken. ● Vinduskarmer kan spesialfarges. Valg av inventar og beslag, fra kraner og baderomssuiter til lysbrytere. Tilpassede kjøkken, bygget etter dine spesifikasjoner, inkludert valg av farger, arbeidsflater og generell layout. Vi inkluderer også mange innvendige "ekstrautstyr" som standard; Oppvarmede gulv på badene Et forhåndsinstallert luftkondisjoneringssystem, ved hjelp av kanaliserte kanaler, som skaper en effektiv og diskret installasjon. De nyeste Mineral Polyester-materialene i våre dusjgulv og kjøkkenvasker. UTVENDIGE FUNKSJONER Våre villaer representerer allerede stor verdi, men for å tilby enda mer, inkluderer vi en liste over utvendige "ekstrautstyr" som standard; Et utvalg av utvendige husfarger og stiler, inkludert muligheten til å tilpasse utseendet til din nye villa fullt ut. ● Et privat svømmebasseng i valg av farge og stil med farget LED-belysningssystem ● Funksjon, utvendige tomtevegger i full høyde ● Adkomstporter for kjøretøy og fotgjengere (kjøretøyporten er motorisert) 40 m2 utvendig flislegging i en farge, stil og plassering på tomten etter eget valg. ● Doble vinduer av høy kvalitet og klimabehandlede vinduer i en utvendig farge etter eget valg. Et varmtvannssystem med solcellepanel er inkludert og et separat solcelleanlegg for å overholde den nyeste miljølovgivningen. Det er 3 golfbaner i nærheten, og strendene med blått flagg ligger bare en kort 10-minutters kjøretur unna. Rojales er en nydelig landsby med alle tjenester som supermarkeder, apotek, banker, restauranter og naturpark som ligger like i nærheten av villaene. Det er flere golfbaner i nærheten, samt badeland i nærliggende Rojales og Torrevieja. Alicante og Murcia flyplasser ligger 45 minutters kjøretur unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 384.628 GBP
  • Russiske rubel: 384.628 RUB
  • Sveitsiske Franc: 427.635 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.426.251 CNY
  • US Dollar: 468.741 USD
  • Svenske kroner: 5.151.068 SEK
  • Norske kroner : 5.056.480 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X