Villa · Nybygg Alicante · Monforte del Cid · La font del llop

Ref: R-24290
255m2 <765m2 4 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 3
Bygg: 255m2
Tomt: 765m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Varmeanlegg
Garderobeskap
Air-Conditioning
Eget basseng
Terrasse v/inngangen
A/A
Solarium
Garasje

Beskrivelse

HELT NY VILLA I GOLFRESORTEN FONT DEL LLOP !!! Denne drømmevillaen ligger i det praktfulle golfstedet La Font del Llop, i hjertet av provinsen Alicante, bare 10 minutter fra Alicante-Elche internasjonale flyplass, 15 minutter fra sentrum av Alicante, 10 minutter fra sentrum av Alicante. Elche og 20 minutter fra de fantastiske jomfrustrendene i Middelhavet. Kort sagt, en helt privilegert beliggenhet: på golfbanens første linje med tjenestene til byene i nærheten. Villaen er en luksuriøs eiendom som ligger på en 765 m² stor tomt, i det mest eksklusive området på feriestedet, og er et område med begrenset tilgang til eiere, med en helt sørlig retning, så det tilbyr å nyte solen hele dagen. Det er fordelt på to nivåer, resultatet av en unik og eksklusiv design, med romslige, åpne og lyse rom, der de fleste rommene er orientert mot golfbanen, for å få mest mulig ut av den fantastiske utsikten. I hovedrommet finner vi en stue med store vinduer, et praktfullt åpent kjøkken, pantry, vaskerom, gratis toalett, hovedsoverom med eget bad og et stort omkledningsrom, to romslige soverom, bad og lukket garasje med tilgang fra huset. I tillegg til en stor terrasse som er ideell for å slappe av, kan du nyte det endeløse bassenget på 60 meter vannoverflate og den romslige verandaen med spisestue i løpet av dagen og et avslapningsområde hvorfra du kan fortsette å tenke på den oppsiktsvekkende utsikten over naturen. I øverste etasje er det en annen suite med hovedsoverom med omkledningsrom og bad, eller med et stort og veldig lyst kontor- eller arbeidsområde, samt tilgang til to flotte terrasser. Og til slutt, et stort solarium med spektakulær utsikt som kroner drømmevillaen.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.045.034 GBP
  • Russiske rubel: 1.045.034 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.175.125 CHF
  • Kinesiske yuan: 8.821.589 CNY
  • US Dollar: 1.281.987 USD
  • Svenske kroner: 13.342.280 SEK
  • Norske kroner : 13.492.220 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse