09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Torrevieja · El chaparral

Ref: R-66307
147m2 <432m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 147m2
Tomt: 432m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Parkering
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

NYBYGGE VILLA Nybygg av en toppmoderne villa "laget etter mål" med 3/4 doble soverom, 2 bad og et velkomsttoalett, på en tomt på 432 m2 og bygget med den nyeste generasjonen av kvalitetsmaterialer og svært nær butikker, restauranter, apotek, buss, etc og ikke langt fra den naturlige innsjøen i Torrevieja. Denne imponerende villaen er utviklet i to etasjer for å nyte designen og komforten i deres over 236,15 kvadratmeter bygget. Første etasje har en imponerende, luksuriøs stue med tilgang til en stor terrasse foran og til svømmebassengområdet, et ultramoderne fullt utstyrt åpent kjøkken med spisestue og et velkomsttoalett, "eller muligheten" til å bygge en dobbelt soverom, et bad og et uavhengig kjøkken med tilgang til sidehagen og parkeringsplassen. Første etasje har 2 doble soverom med innebygde garderober, et familiebad for bruk av begge soverommene og hovedsoverommet med eget bad og en åpen terrasse med utsikt til bassenget. Det er også et taksolarium med åpen utsikt og til deres private svømmebasseng på 32 kvm. Villaen vil også dra nytte av forhåndsinstallasjon av luftkondisjonering, bad med undergulv, full alarminstallasjon, elektriske vindusskodder, videokamera foran porten, fjernkontroll til bilporten og etterbehandling av de aller nyeste kvalitetsmaterialene... Torrevieja er en spansk by i provinsen Alicante, på Costa Blanca. Det er kjent for sitt typiske middelhavsklima og kystlinje. Den har strandpromenader med feriesteder langs sandstrendene. Det lille museet for havet og saltet rommer utstillinger om byens fiske- og salthistorie. I det indre har Lagunas de La Mata-Torrevieja naturpark stier og to salte laguner, den ene rosa og den andre grønn.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 390.790 GBP
  • Russiske rubel: 390.790 RUB
  • Sveitsiske Franc: 439.438 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.298.830 CNY
  • US Dollar: 479.399 USD
  • Svenske kroner: 4.989.340 SEK
  • Norske kroner : 5.045.410 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X