09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Ciudad quesada · Doña pepa

Ref: R-59512
150m2 <500m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 150m2
Tomt: 500m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Parkering
Utegrill
Eget basseng
Hage

Beskrivelse

LUKSUS NYBYGG VILLA I CIUDAD QUESADA Høykvalitets villa bygget på tomten 500 m2 og har privat hage med svømmebasseng, grillplass og 2 parkeringsplasser. Villaen har 3 soverom, 3 bad, åpen kjøkkenløsning med romslig stue, garderober, terrasse, bod. SPESIFIKASJONER: - Gulv i leiligheter og terrasser samt baderomsvegger er high-end porselensfliser - Glatte vegger og tak, ferdig med plastmaling og noen vegger er dekket med tre og naturstein. UTVENDIG SNEKKER OG INNRUSER - Utvendig snekring i PVC, med termisk brudd og "Climalit" type doble vinduer, pansret, med solskjerming, utstyrt med elektriske persienner. - Terrasser og balkong med sikkerhetsrekkverk i herdet glass. - Montering av strøm etter forskrifter, brytere og stikkontakter av "Legrand" merke eller lignende - Toppmerke kraner og baderomsinnredning: "Grohe", "Roca" eller lignende. - Luftkondisjonering ved kanaler, forhåndsinstallasjon av "Airzone"-system for å kontrollere klimaanlegget etter soner. Varme/kalde klimaanlegg er inkludert i prisen. - Styresystemer og intelligent hjemmeautomasjon. - Kjøkken med høykvalitets øy, dører og skuffer med automatiske bremser. - Garderobeskap i hvert rom med skuffer, hyller og kleshengere. - Innvendige dører er massive, malt i RAL-farge eller naturtre. - Pansret hoveddør med høy sikkerhet. - Forhåndsinstallasjon av satellittantenne. - Forhåndsinstallasjon av fiberoptisk internettpunkt. - Forhåndsinstallasjon av overvåkingskameraer. - Hage er ferdig, flislagt med porselensfliser, naturgress, barnehager, grillplass med strøm, vann og avløpskoblinger (definitiv monteringsplan avtales med byggherre). - Svømmebasseng med trapper og boblebad. Ciudad Quesada er en stor urbanisasjon innenfor Rojales ble i en liten og nydelig landsby utstyrt med alle hovedtjenester og mange fritidssteder. Stedet har en fantastisk beliggenhet ved siden av La Marquesa golfbane. Å nyte de vakre strendene i Guardamar del Segura tar bare ti minutter med bil. Det er også delvis omgitt av lagunen La Mata, et rom med biologisk mangfold og natur med 700 hektar. Ligger i en hyggelig sørvendt åsside i Alicante-provinsen, tilbyr Ciudad Quesada en flott og spennende livskvalitet i solen. Byen har utviklet seg raskt i løpet av de siste to tiårene, med et bredt spekter av eiendommer som dekker alle behov og budsjetter, inkludert frittliggende villaer, mindre gated community, bungalower og leiligheter. Fasilitetene som er tilgjengelige i Quesada har også forbedret seg over tid, så det er nå hjem til et bredt utvalg av barer, restauranter, butikker og supermarkeder, sammen med flere banker, tannklinikker, apotek, frisørsalonger, kiosker, tobakksforretninger og en ny Medisinsk senter lokalisert i Doña Pepa urbanisasjonen

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 589.064 GBP
  • Russiske rubel: 589.064 RUB
  • Sveitsiske Franc: 667.856 CHF
  • Kinesiske yuan: 5.009.121 CNY
  • US Dollar: 728.625 USD
  • Svenske kroner: 7.557.935 SEK
  • Norske kroner : 7.633.980 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X