Leilighet · Nybygg Alicante · Elche · Centro

Ref: R-96360
78m2 3 2

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 78m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Terrasse
Sikkerhetsdør
Heis
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Hvitevarer

Beskrivelse

LEILIGHET MED UNIKT KULTURLANDSKAP Leilighet med eksepsjonelle kvaliteter, nøye detaljer og eksklusive miljøer, sammen med respekt for naturen og forbedring av miljøet. Storslått utsikt over palmelunden; blir samtidig kommunisert med hovedveiene som fører mot Alicante og Murcia. Leilighetene med 2 soverom, 2 bad, med hyggelig stue-kjøkken på ca 25m2. Salongene er romslige og med flott utsikt. Designet med materialer av høy kvalitet som gir komfort og romslighet til rommet. Kjøkkenene er lyse og funksjonelle integrert i spisestue-rommet. Utformet for å nyte matlagingsgleden takket være dens uslåelige design. Palmelunden er ikke en tilfeldig gruppering av palmetrær, den er heller ikke en skog eller en hage, den er en oase integrert i miljøet, et landskap skapt av mennesker for å forvandle et tørt land, tynt vannet av brakkvann, til et ideal sted for utvikling av intensivt landbruk. Et komplekst hydraulisk system, basert på den knappe ressursen i vannet i Vinalopó-elven, tillot utviklingen av irrigert landbruk som dateres tilbake til den andalusiske perioden.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 126.207 GBP
  • Russiske rubel: 126.207 RUB
  • Sveitsiske Franc: 144.560 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.087.374 CNY
  • US Dollar: 154.909 USD
  • Svenske kroner: 1.602.594 SEK
  • Norske kroner : 1.508.441 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse