Villa · Nybygg Alicante · Pilar de la Horadada · Mil Palmeras

Ref: R-97829
122m2 <300m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 122m2
Tomt: 300m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Heis
Garderobeskap
Parkering
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

NY KONSTRUKSJONSVILLA I MIL PALMERAS Bare 350 m fra stranden ligger denne uavhengige villaen som skal bygges av en utvikler med lang erfaring i området. Huset har 3 soverom, ett av dem i første etasje. Den har også et vaskerom og forhåndsinstallasjon av klimaanlegg. I første etasje er det en stor åpen terrasse som er ideell for soling. Dette huset ligger i nærheten av sandstranden med en promenade mellom Campoamor og Torre de la Horadada, alle fasiliteter du trenger som skoler, restauranter, idrettsanlegg etc. som er åpne hele året. Byen har et lite torg og en stor "restaurantsmug" som er full av internasjonale restauranter og Lo Monte Natural Park som er et spesielt reservat for fugler. Río Seco naturpark er også her for elskere av natur og fotturer. Murcia og Alicante flyplasser er 45 minutter unna.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 507.725 GBP
  • Russiske rubel: 507.725 RUB
  • Sveitsiske Franc: 549.758 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.988.660 CNY
  • US Dollar: 560.510 USD
  • Svenske kroner: 6.267.098 SEK
  • Norske kroner : 6.085.685 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X