09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-90728
130m2 <744m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 130m2
Tomt: 744m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Parkering
Utegrill
Eget basseng
Vistas al mar

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL Et eksklusivt hus i idylliske omgivelser på Residential Resort Cumbre de Sol, et moderne mesterverk med fantastisk havutsikt. Nybygg villa kombinerer komfort og design, med bedøvelse og en planløsning for de som leter etter et hus med havutsikt, komfortabelt uten å måtte gå på akkord med stilen. Den har tre soverom, pluss en åpen planløsning i nederste etasje, som vil tillate deg å konvertere den til en eiendom med fire soverom. Hovedsoverommet, som tar opp en hel fløy av huset, med direkte utgang til terrassen, består av soverommet, en romslig walk-in-closet og eget bad. Stuen/spisestuen i dette huset, dens sentrale funksjon, kommuniserer direkte med verandaen og bassengets terrasse. Den kommuniserer også med kjøkkenet ved hjelp av en frokostbar; denne layouten lar deg fortsatt kunne nyte havutsikten fra kjøkkenet. Villaen kompletteres med en grill, som har en romslig veranda slik at du kan nyte den hele året, en garasje og en bod. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag vårt eksklusive feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, våre utrolige sports- og fritidsfasiliteter og vårt komplette utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Villa som ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 timers Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.228.242 GBP
  • Russiske rubel: 1.228.242 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.392.530 CHF
  • Kinesiske yuan: 10.444.391 CNY
  • US Dollar: 1.519.238 USD
  • Svenske kroner: 15.758.859 SEK
  • Norske kroner : 15.917.418 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse