Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-80285
152m2 <1.150m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 152m2
Tomt: 1.150m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Parkering
Eget basseng

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL Lysende to-etasjes designervilla med fantastisk havutsikt beliggende i et rolig boligferiested Cumbre del Sol i Benitachell. Villaen har en planløsning som utnytter soltimer hele året og fyller den med lys. Adkomst til eiendommen er gjennom en veranda i direkte tilknytning til parkeringsplassen. Villaen har 3 soverom og 2 bad, hovedsoverommet har et stort eget bad med et stort vindu med havutsikt og utgang til den store terrassen. De andre 2 soverommene er doble, har garderober og deler bad. Både stue-spisestue og kjøkken åpner ut mot den spektakulære sommerterrassen gjennom store vinduer som smelter sammen innendørs og utendørs, slik at du kan nyte den storslåtte naturen når som helst på året. Terrassen og middelhavshagen er organisert rundt et designer evighetsbasseng som smelter sammen med havets blå. I første etasje er det en kjeller som gjør at eiendommen kan utvides, enten ved å øke antall soverom eller ved å opprette en gjesteleilighet, alt etter hva den nye eieren foretrekker. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag vårt eksklusive feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, våre utrolige sports- og fritidsfasiliteter og vårt komplette utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Villa som ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 timers Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.317.938 GBP
  • Russiske rubel: 1.317.938 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.504.362 CHF
  • Kinesiske yuan: 10.785.610 CNY
  • US Dollar: 1.592.459 USD
  • Svenske kroner: 16.397.876 SEK
  • Norske kroner : 15.418.502 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse