09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-11588
542m2 <823m2 3 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 4
Bygg: 542m2
Tomt: 823m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Parkering
Eget basseng

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL Denne praktfulle og moderne villaen med utrolig havutsikt, tilbyr en unik panoramautsikt over den nordlige Costa Blanca-kysten. Villa som ligger i urbanisasjonen Cumbre del Sol i Benitachell, mellom Javea og Moraira, en av de mest ettertraktede destinasjonene på den nordlige Costa Blanca, ideell for helårsboende så vel som for å nyte ferieperioder. Interiøret i huset er av enestående design med moderne finish, som legger spesiell vekt på detaljer. Inngangen, som leder gjennom en romslig hall, ligger i øverste etasje, hvor det er to soverom, begge med eget bad, romslige garderober og private terrasser, pluss en garasje for to biler og en moderne designtrapp som fører ned. til hovedetasjen. Første etasje huser hovedattraksjonen til denne eiendommen: dens fantastiske uteområde, en romslig terrasse med evighetsbasseng, for soling og bespisning utendørs, mens du nyter den spektakulære havutsikten. De store glassdørene i stuen åpner ut mot terrassen, og skaper et varmt, lyst rom som strømmer inn i spisestuen og det store kjøkkenet med åpen planløsning, utstyrt med toppmoderne hvitevarer. Hovedetasjen er også der hovedsoverommet ligger, med walk-in-garderobe og eget bad, pluss et gjestetoalett. I nederste etasje er det et rom med åpen planløsning, som kan gjøres ferdig som gjesteleilighet, treningsstudio, kontor, spillrom eller annen bruk som eieren ønsker å gi til denne nyttige plassen. Tomten er på totalt 823m2, med 542m2 boareal over tre etasjer, med totalt tre soverom med egne bad og romterrasser, stort kjøkken med øy, stue, gjestetoalett, åpen kjeller, maskinrom , garasje for to biler og romslig bassengterrasse. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag vårt eksklusive feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, våre utrolige sports- og fritidsfasiliteter og vårt komplette utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Villa som ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 timers Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.593.202 GBP
  • Russiske rubel: 1.593.202 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.840.326 CHF
  • Kinesiske yuan: 13.026.481 CNY
  • US Dollar: 1.929.109 USD
  • Svenske kroner: 19.580.438 SEK
  • Norske kroner : 18.730.303 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse