09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg Alicante · Torrevieja · Centro

Ref: R-84818
102m2 3 2

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 102m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Terrasse
Sikkerhetsdør
Heis
Garderobeskap
Parkering
Jacuzzi

Beskrivelse

NYBYGGDE LEILIGHETER I TORREVIEJA Nybygde leiligheter med felles solarium og boblebad på taket og næringslokaler i Torrevieja nær stranden. Bygningen består av 3 soverom, 2 bad leiligheter, med kun 4 boliger per etasje, designet både for helårsbolig og for de som ønsker å nyte ferien uten å gi opp noe. Innenfor en radius på 500 meter har du alle fasiliteter: du måtte trenge: restauranter, apotek, helsesenter, rådhus, postkontor, alle slags butikker, og selvfølgelig promenaden og stranden. Boligene har et tidsriktig design og et kjøkkenkonsept integrert i stuen. Hovedsoverommet har eget bad, og prisen på husene inkluderer garasjeplass i kjeller. I tillegg er det en bod og alternativer mot et pristillegg. Alle leilighetene har terrasse. På taket av bygget er det et trivelig fellesområde med boblebad, dusjer og avslapningsområde. Torrevieja er en spansk by i provinsen Alicante, på Costa Blanca. Det er kjent for sitt typiske middelhavsklima og kystlinje. Den har strandpromenader med feriesteder langs sandstrendene. Det lille museet for havet og saltet rommer utstillinger om byens fiske- og salthistorie. I det indre har Lagunas de La Mata-Torrevieja naturpark stier og to salte laguner, den ene rosa og den andre grønn. Alicante flyplass ligger 40 minutter unna og Murcia flyplass ca. 1 time unna.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 158.959 GBP
  • Russiske rubel: 158.959 RUB
  • Sveitsiske Franc: 177.559 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.284.101 CNY
  • US Dollar: 180.453 USD
  • Svenske kroner: 1.972.443 SEK
  • Norske kroner : 1.908.416 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X