09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benijofar · Benijófar

Ref: R-69172
135m2 <160m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 135m2
Tomt: 160m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Parkering
Residens
Eget basseng

Beskrivelse

NYBYGGDE VILLAER I BENIJOFAR Nybygg bolig av villaer i Benijofar. Moderne villaer på private tomter med terrasse, parkeringsplass og privat basseng. De består av stue, utstyrt kjøkken, 3 soverom, 2 bad og dobbel høyde for et lese-/kontorområde med flott utsikt. Alle villaene har valgfritt solarium mot en ekstra kostnad. Nøye designet med materialer av høy kvalitet for å tilfredsstille behovene til de mest krevende kundene. Den utmerkede beliggenheten gjør boligen til et perfekt valg for de kundene som verdsetter den geografiske beliggenheten til hjemmene sine i et rolig miljø uten å ofre fasilitetene og komforten ved å bo i hjertet av byen. Benijofar det er en nydelig landsby med en sjarmerende kirke og et attraktivt torg/torg som ligger i innlandet på den sørlige Costa Blanca, nær turiststedene Guardamar del Segura og Torrevieja. Benijofar er også et populært sted å bo i sommerferien, da det er nær nok til kystferiestedene, men likevel stille nok til å kunne komme vekk fra alt. Det er flere golfbaner i nærheten, samt badeland i nærliggende Rojales og Torrevieja. De nærmeste og beste strendene til Benijofar er omtrent femten minutter unna med bil og er noen av de beste strendene på den sørlige Costa Blanca, ved Guardamar del Segura og Torrevieja. Det er også regelmessige bussforbindelser fra Benijofar til Guardamar del Segura og Torrevieja med enkel tilgang til strendene. 20 minutters kjøring til Alicante flyplass med regelmessige fly over hele Europa.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 276.234 GBP
  • Russiske rubel: 276.234 RUB
  • Sveitsiske Franc: 323.131 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.264.092 CNY
  • US Dollar: 337.846 USD
  • Svenske kroner: 3.408.311 SEK
  • Norske kroner : 3.306.806 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X