Bungalow · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Lo pagan

Ref: R-19511
77m2 <25m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 77m2
Tomt: 25m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Parkering
Residens
Air-Conditioning
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Felles svømmebasseng

Beskrivelse

NYBYGG BUNGALOW LEILIGHETER I LO PAGAN Nybygget boligkompleks med vakre moderne 3-roms bungalowleiligheter i Lo Pagan. Bungalowen i første etasje har en terrasse med egen hage. Bungalowen i toppetasjen har et stort solarium. Den har felles hageområde med svømmebasseng. Bolig i nærheten av den internasjonale skolen. Lo Pagan ligger på nordkanten av Mar Menor, og har noe å tilby alle. Strendene i Lo Pagan er noen av de beste som finnes rundt Mar Menor, og er omgitt av noen fantastiske butikker, restauranter og Chringuito-barer. På den andre siden av bukten ligger den populære Marinaen, med sin fantastiske restaurant og tivoli som er i drift hele sommeren. Marinaen ligger nær sentrum hvor du kan utforske det store utvalget av butikker, kirker og flere restauranter og barer som tilbys her, som serverer fantastisk mat og drikke sent på kvelden. Det er også et bredt spekter av vannsport og aktiviteter tilgjengelig i Lo Pagan, fra jetski, båtturer, padelboarding, vindsurfing og mer. I sommermånedene er det også den oppblåsbare angrepsbanen like ved kysten å ha det gøy med for barn i alle aldre. Den store appellen med områder som Lo Pagan er beliggenheten til Mar Menor. Med sitt varme grunne vann er det det perfekte trygge stedet for barn å leke hele året rundt, og det høye saltinnholdet har også store helsemessige fordeler for alle. Komplekset ligger 30 minutter fra Murcia - Corvera flyplass og 1 time Alicante flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 215.210 GBP
  • Russiske rubel: 215.210 RUB
  • Sveitsiske Franc: 233.386 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.694.385 CNY
  • US Dollar: 237.998 USD
  • Svenske kroner: 2.667.603 SEK
  • Norske kroner : 2.496.974 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X