09:00 - 17:00

Bungalow · Nybygg MURCIA · Murcia · Lorca

Ref: R-32175
85m2 <38m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 85m2
Tomt: 38m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Felles svømmebasseng
Parkering
Residens

Beskrivelse

NYBYGG BUNGALOW LEILIGHETER I LORCA Nybygget boligområde med villaer og bungalower i Lorca, en historisk by i Murcia-regionen kjent for sin kultur. Urbanisering av villaer og bungalowleiligheter med felles svømmebasseng og hageområde. Vakre bungalower i første etasje med terrasse og parkeringsplass og øvre etasjer med solarium. Alle bungalower med 3 soverom, 2 bad, moderne kjøkken, åpen stue/spisestue. Urbanisasjonen har et felles basseng kun for beboere og hageanlegg. Lorca har en smal stripe med jomfruelig kystlinje på 9 km som ligger mellom kommunene Aguilas og Mazarron. Strender og rolige viker, som miljøet som omgir dem. Alle strendene er innenfor Cabo Cope og Puntas de Calnegre Regional Park, så de er ikke urbaniserte, med unntak av den gamle fiskerlandsbyen Puntas de Calnegre, som har et lite bysentrum. Disse strendene, kanskje den mest ukjente i Murcia-regionen, gir en skjønnhet og ro som inviterer deg til å spasere gjennom buktene, klippene og stiene rundt. Lorca ligger kun 20 minutter fra strendene i Águilas og mindre enn en time fra flyplassene.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 137.549 GBP
  • Russiske rubel: 137.549 RUB
  • Sveitsiske Franc: 149.166 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.082.948 CNY
  • US Dollar: 152.114 USD
  • Svenske kroner: 1.704.970 SEK
  • Norske kroner : 1.595.914 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X