Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-76069
730m2 <855m2 4 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 5
Bygg: 730m2
Tomt: 855m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Varmeanlegg
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Residens
Hvitevarer
Air-Conditioning
Jacuzzi
Utegrill
Treningsrom
Eget basseng
Vistas al mar

Beskrivelse

EKSKLUSIV VILLA I URBANISERING AV HØY STANDARD Terrasser, verandaer, boblebad, evighetsbasseng med hengekøyer, grill, chill-out, lar eierne nyte en livsstil som få hus kan ha. Blant fordelene til denne eiendommen fortjener den store hovedsalen en spesiell omtale, den åpner dørene som går sammen med den utvendige verandaen, en forening mellom interiøret og det ytre, og skaper et stort område, og hovedsoverommet, som ligger i en uavhengig fløy, et privat område, en personlig og unik plass som består av et stort omkledningsrom, et komplett bad med dusj og badekar med havutsikt og en hvileplass designet for å våkne med en unik utsikt over Middelhavet. Settet kompletteres av 3 lyse soverom med eget bad og tilgang til en terrasse, høflighetsbad, garasje for 2 kjøretøy og et stort åpent område i kjelleren som kan brukes som eieren finner hensiktsmessig, fra et gjestehus, et treningsstudio , eller rett og slett et rom for å feire store fester i en unik setting. Villaen har: Privat og inngjerdet tomt, hage, Basseng, Parkering, Utsmykningsprosjekt med teknisk belysning, Gulvvarme, Pre-installasjon Kanalisert klimaanlegg, Kjøkken utstyrt med elektriske apparater: Kombinert innebygd kjøleskap, Uavhengig multifunksjonsovn med timer, Independent Touchcontrol keramisk platetopp, Dekorativ hette, Frittstående mikrobølgeovn. Bolig som nyter godt av alle tjenestene som en konsolidert urbanisering som Cumbre del Sol stiller til din disposisjon, som har et kommersielt område med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, en internasjonal skole Lady Elizabeth Junior School og et mangfoldig idrettstilbud med tennis- og padeltennisbaner, turstier, ridesenter, strand og bukter med strandbarer.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 2.778.025 GBP
  • Russiske rubel: 2.778.025 RUB
  • Sveitsiske Franc: 3.119.197 CHF
  • Kinesiske yuan: 23.321.633 CNY
  • US Dollar: 3.394.346 USD
  • Svenske kroner: 35.406.072 SEK
  • Norske kroner : 35.717.234 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse